Horoskopy

20. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 20. březen

Dnešek bude náročný,  podle lunární magie „satanský den,“ čekají na nás pokušení, především z oblasti hmotné a tělesné. Snažíme se o čistotu duševní, i  fyzickou. Jíme střídmě, nepijeme alkohol a zřekneme se erotiky a sexu. Mohou na nás dopadat problémy a neřešené záležitosti, neměli bychom podléhat lítosti ani strachu.

Luna v Panně - přibývá

symbol Had

V tyto dny nám vadí nejistota, chaos a nepořádek, snažíme se o řád, dbáme na detaily. Nedoporučuje se řešit emocionální a partnerské problémy.

Háklivější je zažívání, vše dobré, co pro naše bříško uděláme, mu v těchto dnech prospěje. Dostatek pohybu a cvičení pomůže peristaltice našich střev. Citlivější lidé mohou mít problémy s trávením potravy, proto je dobré dbát na skladbu stravy. Energie Panny je pečlivá, věnujeme čas úklidu svého prostoru, doma i v práci. Staráme se o tělo, vlasům prospěje úprava, nový střih, barva, maska nebo zábal.

[[nid:5704844]]

Za přibývající Luny se snažíme omezit kalorické potraviny. Méně solíme, vhodná je dušená, teplá zelenina, nejlépe v páře, díky této úpravě se zachovají všechny vitamíny. Pijeme čaje a nápoje na podporu práce střev, prospěje nám také kefír nebo syrovátka.

Pozor na konzumaci tučných a kořeněných jídel, operace v oblasti střev a zažívacího trakt

Pěknou barvou je zemní hnědá a zelená.

Vybereme malachit nebo pyrit. Bude nám vonět pomeranč nebo rozmarýn.

[[nid:5690664]]

Sdílejte článek
Štítky střevo Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.