Horoskop na dnešní den dle Luny pro 4. březen

V tento den se  posiluje spojení s naším podvědomým, i ve spánku k nám mohou přicházet důležité informace. Je vhodné harmonizovat čakry - pomocí meditace, vizualizace, poslechem CD, pod vedením zkušeného léčitele či lektora. Po celý den pijeme čerstvě vymačkané šťávy, prospějí našemu tělu.

Luna ve Vodnáři – ubývá

symbol Lotos

Máme lehkost, nadhled, ničeho se nebojíme, máme plnou hlavu plánů. Zajímáme se víc o druhé a o společenské klima, o politiku, a celkově o dění ve světě.

V těchto dnech to nepřeháníme ani se sportem, ani s odpočinkem a nicneděláním. Našim nohám udělají dobře posilují masáže, koupele, kúry a mazání speciálními krémy a gely. Pozornost věnujeme zvláště lýtkům, stehnům, a nezapomeneme ani na kyčle a hýždě.

[[nid:5704844]]

Luna sice ubývá, ale chceme-li být štíhlí, volíme spíše stravu, která je chutná, ale zároveň i prospívá tělu, a neusazuje se na něm v podobě tukových polštářů. Vyváženou stravou chráníme své zdraví, zvláště v období přechodu zimního období do jara se snažíme posílit náš imunitní systém.Nezatěžujeme nohy, vyhneme se chirurgickým zákrokům v oblasti kyčlí, lýtek, beder

Vybereme citrónovou nebo zelenou.

Z kamenů je tím pravým aqua aura nebo chryzokol. Může nám vonět pivoňka nebo citronela.

[[nid:5690664]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.