Horoskopy

6. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 6. březen

Novoluní je nový začátek, staré skončilo, obracíme se k novému. Koncentrujeme se na své cíle, pomocí vizualizace rozvíjíme ve svém životě hojnost. Snažíme se být sami, čistíme si hlavu od zbytečného balastu. Co v tento den naplánujeme, to má velkou šanci objevit se v reálném životě; co „mentálně“ stvoříme, to se stane.

Luna v Rybách – Novoluní 17:03 hod.

Symbol Lampa

Novoluní ve znamení Ryb přináší inspiraci, soucit a touhu měnit svět, máme vizionářské představy o fungování společnosti. Tvořivá energie nás nutí být kreativní i v oblastech, které neznáme.

[[nid:5704844]]

Můžeme si udělat rituál pro klid a mír v nás, kolem nás, i ve světě. Použijeme karmínovou svíci, misku s vodou, oblíbené kameny - nejlépe modré nebo zelené, a přejeme všem harmonii. Můžeme i věštit, a podívat se pomocí karet do budoucnosti nebo na řešení situací, s nimiž si nevíme rady.

Zkombinujeme modrou a zlatou.

Vybereme lapis nebo sluneční kámen. Svůj osobní prostor provoníme kadidlem nebo šalvějí.

[[nid:5690664]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.