Celebrity

25. září 2023 13:50

redakce Prima Ženy

Ilona Csáková sdílela narozeninovou fotku staršího syna. Tátovi jako by z oka vypadl

Zpěvačka Ilona Csáková (52) je v jednom kole. Může se radovat v pracovním životě, ale i v tom osobním – synové rostou jako z vody a starší Daniel oslavil už 14. narozeniny. Pyšná maminka sdílela jeho fotku na sociální síti a odhalila tak, že je celý táta.

S partnerem Radkem Vonešem měla Ilona Csáková svatbu v roce 2011, tou dobou už byl syn Daniel na světě, byly mu dva roky. Na podzim roku 2012 se pak manželům narodil ještě druhý syn Dominik. Z aktuální narozeninové fotky čtrnáctiletého Daniela už je jasné, komu je – alespoň svým vzhledem – více podobný. Jednoznačně otci!

Pro pobavení: Podívejte se, jak Ilona Csáková předvádí žábu!

„Daniel jede bomby! Je to síla, jak ten čas sprintuje. Ať ti to skáče ve volejbale a jdi vstříc svým snům. Přeju ti to moc, chlapče můj,“ napsala ke snímku Ilona Csáková, a jak už to tak bývá, sklidila především od žen v komentářích spoustu gratulací a soucitných reakcí typu: „To není možné, jak nám ty děti rychle rostou...“

Daniel jede bomby! Je to síla, jak ten čas sprintuje. Ať ti to skáče ve volejbale a jdi vstříc svým snům❤️Přeju ti to moc, chlapče můj. Lavjuuuu #14 #narozeniny #happybirthday 🎉🎉🎉

Posted by Ilona Csáková on Thursday, September 21, 2023

Bolestná ztráta

Oblíbenou zpěvačku letos na jaře velmi zasáhla ztráta milovaného otce. O té mluvit nechce a nadále zaměstnává hlavu nejen péčí o rodinu, ale i sama o sebe. Nezapomíná na svou fyzickou kondici a pravidelně vyráží na procházky do lesa a také se pilně věnuje práci.

Ilona Csáková promluvila o životosprávě:

Csáková o svých rodičích nikdy veřejně příliš nemluvila. Výjimku udělala v roce 2009, kdy popsala, že její otec byl při výchově poměrně rázný. „Táta byl diktátor a zastával názor, že rodičovská výchova nesmí postrádat autoritu. Každopádně děkuji své krásné a čisté mamince, která tuhle jeho výchovu vždycky tak hezky rozmělnila. Díky ní nemám žádné trauma z dětství,“ svěřila se Ilona v rozhovoru pro Novinky.cz.

Podívejte se také na zákulisí Show Jana Krause z roku 2018. Co Ilona Csáková prozradila?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.