Celebrity

25. září 2023 13:50

redakce Prima Ženy

Ilona Csáková sdílela narozeninovou fotku staršího syna. Tátovi jako by z oka vypadl

Zpěvačka Ilona Csáková (52) je v jednom kole. Může se radovat v pracovním životě, ale i v tom osobním – synové rostou jako z vody a starší Daniel oslavil už 14. narozeniny. Pyšná maminka sdílela jeho fotku na sociální síti a odhalila tak, že je celý táta.

S partnerem Radkem Vonešem měla Ilona Csáková svatbu v roce 2011, tou dobou už byl syn Daniel na světě, byly mu dva roky. Na podzim roku 2012 se pak manželům narodil ještě druhý syn Dominik. Z aktuální narozeninové fotky čtrnáctiletého Daniela už je jasné, komu je – alespoň svým vzhledem – více podobný. Jednoznačně otci!

Pro pobavení: Podívejte se, jak Ilona Csáková předvádí žábu!

„Daniel jede bomby! Je to síla, jak ten čas sprintuje. Ať ti to skáče ve volejbale a jdi vstříc svým snům. Přeju ti to moc, chlapče můj,“ napsala ke snímku Ilona Csáková, a jak už to tak bývá, sklidila především od žen v komentářích spoustu gratulací a soucitných reakcí typu: „To není možné, jak nám ty děti rychle rostou...“

Daniel jede bomby! Je to síla, jak ten čas sprintuje. Ať ti to skáče ve volejbale a jdi vstříc svým snům❤️Přeju ti to moc, chlapče můj. Lavjuuuu #14 #narozeniny #happybirthday 🎉🎉🎉

Posted by Ilona Csáková on Thursday, September 21, 2023

Bolestná ztráta

Oblíbenou zpěvačku letos na jaře velmi zasáhla ztráta milovaného otce. O té mluvit nechce a nadále zaměstnává hlavu nejen péčí o rodinu, ale i sama o sebe. Nezapomíná na svou fyzickou kondici a pravidelně vyráží na procházky do lesa a také se pilně věnuje práci.

Csáková o svých rodičích nikdy veřejně příliš nemluvila. Výjimku udělala v roce 2009, kdy popsala, že její otec byl při výchově poměrně rázný. „Táta byl diktátor a zastával názor, že rodičovská výchova nesmí postrádat autoritu. Každopádně děkuji své krásné a čisté mamince, která tuhle jeho výchovu vždycky tak hezky rozmělnila. Díky ní nemám žádné trauma z dětství,“ svěřila se Ilona v rozhovoru pro Novinky.cz.

Podívejte se také na zákulisí Show Jana Krause z roku 2018. Co Ilona Csáková prozradila?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.