Advertoriál

24. června 2024 06:39

Komerční sdělení

Inteligentní IPL epilátor Braun Skin i-expert vás krok po kroku dovede k dlouhodobému odstranění chloupků

Umělá inteligence přepisuje dějiny domácí beauty rutiny. Braun vyvinul první plně propojený IPL systém Braun Skin i-expert, který se učí s každým dalším použitím, přizpůsobuje se tónu vaší pleti i chloupků a pomocí personalizovaného plánu vás dovede k dlouhodobé epilaci až na 1 rok.

Jak IPL epilátor funguje

IPL pracuje s technologií intenzivního pulzního světla, které přeměňuje světelnou energii na tepelnou. „Světelné paprsky, které IPL epilátor vydává, zasahují melanin ve folikulech chloupků pod povrchem kůže. Tím přerušuje cyklus dorůstání chloupku. Chloupek se zahřeje a vypadne," vysvětluje dermatoložka Jana Housková.

Inteligentní IPL systém Braun Skin i-expert s funkcí Skin Check rozpoznává odstín vaší pleti a přizpůsobuje výkon záblesků tak, aby byl IPL epilátor účinný a zároveň bezpečný, a tak můžete provádět dokonce i epilaci intimních partií. S vysokou rychlostí záblesků 125krát za minutu zvládnete kompletní péči zhruba za 15 minut.

Sledování výsledků v reálném čase

Po každém ošetření vyhodnocuje inteligentní IPL systém výsledky a poskytuje vám zpětnou vazbu. V mobilní aplikaci zjistíte, jak jste byli úspěšní v pokrytí epilované plochy a kolik dalších ošetření vám zbývá. Aplikace monitoruje vámi zvolené partie na těle a navrhuje pro ně ideální velikost hlavice.

Systém také hlídá optimální intervaly mezi IPL ošetřeními a vždy vám včas oznámí, kdy je třeba IPL epilaci opakovat. Zároveň se dozvíte, kolik epilací vás ještě čeká, než dosáhnete dlouhotrvajícího odstranění chloupků.

To vše dělá z Skin i-expert nejlepší IPL epilátor od Braun, který se stane takovou vaší domácí kosmetičkou, čímž vám odpadne složité plánování procedur v salonu, ušetříte spoustu času i peněz.

Odstranění chloupků od hlavy až po paty v pohodlí domova je nyní tak snadné! Podívejte se na alza.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.