Jak chránit svou pleť před agresivním jarním sluníčkem?

Vybrat si můžete z mnoha přípravků – už jste ale zkusila kombinaci Sun séra a opalovacího krému? Díky nim totiž bude vaše pokožka vypadat svěže, odpočinutě, políbená sluncem, a zároveň bude chráněná.

Každé roční období vyžaduje specifickou péči o pleť, v létě je třeba věnovat jí víc pozornosti než kdykoli jindy. Víte, jaké přípravky kdy kombinovat, aby efekt byl co největší? Máme pro vás tipy, které musíte vyzkoušet, aby vaše tvář nestárla rychleji, než je zapotřebí.

Orlane Antirides Extreme Sluneční sérum, 50 ml

Orlane Antirides Extreme Sluneční sérum proti stárnutí pleti je jedinečným produktem chránícím pleť před poškozením UVA, UVB a infračerveným zářením. To urychluje stárnutí pleti, pro což se vžil anglický výraz „foto-aging“. Sluneční sérum tlumí zánětlivé reakce, odbourává volné radikály a stimuluje buněčnou energii. Jeho úkolem je důkladně připravit pleť na opalování, ale také napravit případná poškození pleti slunečním zářením. Pleť hydratuje a oživuje. Buňky a DNA chrání před poškozením.

Ochraňuje před stárnutím a vznikem nežádoucích pigmentových skvrn. Prodlužuje životnost opálení. Sluneční sérum proti stárnutí pleti lze používat celoročně, a to na všechny typy pleti a v kombinaci s kterýmkoli pleťovým krémem značky Orlane, BB krémem či krémem s ochranným faktorem. Hodí se také jako následná péče po pobytu na slunci pro regeneraci, hydrataci a celkové zklidnění. Ve slunečním anti-aging séru je mimo jiné obsažen jasmínový komplex pro podporu obranyschopnosti pleti a zachycení volných radikálů z UVA, UVB a infračerveného záření. Dále pak komplex B21 Bio-Energic, který je zdrojem energie nezbytné pro nápravu, hydrataci a kompenzaci pleti vysušené slunečním zářením. Zklidňuje ji a regeneruje. Vitaminový komplex (B1, B2, B12, B5 a B3) se podílí na obnově a revitalizaci pleti, navíc zvyšuje její elasticitu. Použití: Používejte ráno, buď samostatně, nebo před aplikací pleťového krému, popřípadě sérum můžete s krémem smíchat. Vhodné i jako péče po opalování pro regeneraci pleti.

Orlane Antirides Extreme krém, SPF 30, 50 ml

Krém na vrásky s extrémním účinkem a ochranným faktorem 30 je výjimečnou péčí, která napomáhá v úspěšném boji proti hlubokým vráskám, a zároveň pleť chrání před škodlivým UV zářením. Může se pochlubit trojím účinkem: podporuje regeneraci pokožky a tzv. sešívá vrásku zevnitř; obnovuje podpůrnou funkci pokožky, čímž vytlačuje vrásky ven; přináší nejen okamžitý, ale především dlouhodobý komfort a hydrataci.

Můžete se těšit na omlazenou pleť a pomalu ustupující vrásky. Proti nim bojuje v jejich samotném základu tím, že pomáhá obnovit paměť buněk a stimulovat nápravu epidermu. Podporuje přirozenou ochrannou funkci pleti proti volným radikálům. V krému proti vráskám SPF 30 jsou kromě patentované látky Mémoxyle® a komplexu B21 Bio-Energic obsaženy také UVA a UVB filtry, které účinně chrání pleť proti vráskám i tmavým skvrnám, které jsou způsobeny slunečním zářením. Dále obsahuje výtažek z jasmínu, který se podílí na snížení zánětlivých reakcí, a naopak na posílení obranyschopnosti pleti proti volným radikálům, jež jsou nežádoucími spouštěči jejího stárnutí. Použití: Nanášejte ráno na obličej, krk a dekolt. Při aplikaci se vyhněte očním konturám.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.