Celebrity

26. června 2023 17:20

Vanesa Havlíková

Jak dnes vypadá Betty z Pomády? Herečka změnila účes a je k nepoznání

Americká herečka Stockard Channing (79) má na kontě několik hereckých rolí, nejvíce ji ale proslavila role Betty Rizzo v legendárním hudebním filmu Pomáda. Jak navenek drsná, ale v hloubi duše citlivá Beth Rizzo vypadá dnes?

Od světové premiéry amerického filmového muzikálu Pomáda uplynulo neuvěřitelných 45 let. Stejně jako John Travolta (69) a Olivie Newton-John (†73) se díky úspěšnému filmu proslavila i herečka Stockard Channing, která se většině vryla do paměti drsným pohledem a krátkými kudrnatými vlasy. Ty už nyní ale nenosí, preferuje sestřih s délkou na ramena a světlejší odstín.

Olivia Newton John alias Sandy z Pomády, kde si zahrála společně se Stockard Channing, zemřela v roce 2022:

Představitelka je k nepoznání

Herečku původem z Řecka před pár měsíci zachytili fotografové v ulicích Londýna a zřejmě byste ji nepoznali. Hvězda Pomády se maskovala černými brýlemi a čepicí na hlavě. Přestože už od muzikálu uteklo několik desítek let, sama herečka se cítí, jako by jich bylo daleko méně. „Jsem nejstarší teenager na světě,“ prohlásila před nějakou dobou v britské talkshow Lorraine.

Mohlo by vás zajímat: Slavné hvězdy z Pomády po 41 letech opět spolu! Jak dnes vypadají herci v kostýmech?

Na samotný film Stockard Channing nevzpomíná zase tak ráda. Muzikál viděla všehovšudy dvakrát v životě. Poprvé na promítání premiéry a podruhé na jeho 20. výročí. „Tehdy jsem tam šla s kamarádkou a její dcerkou, které v té době byly asi čtyři roky. Podívala se na plátno, pak na mě a nemohla pochopit, jak jsem mohla být v jednu chvíli na dvou místech,“ svěřila se tehdy filmová Rizzo.

Sdílejte článek
Štítky film proměna muzikál herečka John Travolta vzhled Pomáda Olivia Newtonová-Johnová Stockard Channing Betty Rizzo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.