Jakub Kohák o roli v muzikálu: Nedokážu se naučit ani pět vět, zpívám svoje slova

Jakub Kohák v 7 pádech

Jakub Kohák (48) je známý především jako komik a režisér televizních reklam. Přestože se mu v jeho profesi velmi daří a za život posbíral hned několik cen, v rozhovoru s Honzou Dědkem prozradil, že v budoucnu touží po zcela jiném povolání.

Jakub Kohák v oblíbené talkshow Honzy Dědka, kterou můžete vidět každé úterý večer na Primě, mimo jiné prozradil, proč lže o svém věku. Na internetu se pravdu o Kohákově stáří dočtete jen stěží. Informace o něm se totiž na osobnostních serverech různí, což si Jakub sám zařídil. „Udělal jsem to tak proto, že jste determinovaní věkem. Producenti shání herce i podle věku. Takže mně je mezi třiceti a padesáti pěti,“ vysvětlil komik, který se věnuje mnoha uměleckým profesím – a ve všech dle svých slov vyniká.

Kromě Jakuba Koháka se v dalším díle 7 pádů Honzy Dědka představila herečka Natálie Germáni.

Až na jednu. Coby muzikálový herec se trápí. „Pan producent se mě ptal, jestli bych tam nehrál. Nikdy jsem nehrál v žádné hře v divadle. Řekl mi, abych to zkusil, že tam je pět vět. Pět vět… vůbec jsem nebyl schopen naučit se jednu píseň. Ryba rybě… ty vado, to má slov, to se nedá zapamatovat. Tam zmrvíš jedno slovo a už se vezeš. Zpíval jsem to asi šestsetkrát a jednou v životě jsem to udělal dobře. Na zkoušce. Pak už nikdy. Celý soubor vždycky vzadu číhá a těší se. Zpívám tam svoje slova, dojedu to, ale po svém. Ledecký to ještě neviděl,“ popsal hrůzy na jevišti Kohák, který hraje v muzikálu Vánoční zázrak.

Přečtěte si také: Jakub Kohák o své profesi: Na reklamách člověk zbohatne. Kdo ho přivedl k filmu?

Případnou další podobnou roli si asi lépe rozmyslí, do budoucna má ostatně úplně jiné plány. „Mně by se líbilo mít kavárničku, která by se večer přetavila do baru. A zároveň by tam byla knihovna. A co židle a křeslo, to jiný kousek. Vždy večer by tam přišel malý DJ a začal by hrát. Pak ještě vykopnout ty, co pijí kávu, a jedeme. Potřebuju pro to ale nějaký zajímavý prostor. Název už mám: Času dost,“ nastínil svůj podnikatelský záměr Jakub Kohák.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.