Celebrity

29. srpna 2024 13:04

David Laštovka

Jaroslav Sypal si vzal sestru manželky Luďka Soboty. Zaujala ho v divadelní šatně

Herec Jaroslav Sypal, který 29. srpna slaví 66. narozeniny, nejvíce zazářil v komediích Byl jednou jeden polda, Jak ukrást Dagmaru nebo v pohádce Lotrando a Zubejda. Jaké je jeho soukromí?

Komediálnímu herci Jaroslavu Sypalovi vyšla láska až na podruhé. První manželství, z něhož má syna, se mu rozpadlo. Životní štěstí našel až po boku Michaely, sestry manželky herce Luďka Soboty, Adriany. Setkali se v divadle, které svého času Sobota se svojí ženou provozoval. „Když jsem šel kolem šatny, zaujala mě v ní krásná černovláska, které jsem si do té doby nikdy nevšiml. Zrovna jsme hráli předposlední představení hry Nedokonalý večer s Jirkou Krampolem a Uršulou Klukovou,“ zavzpomínal na osudové setkání pro deník Blesk.

Čtěte také: Hořké zklamání herce Luďka Soboty. Manželka mu po letech přiznala, že syn není jeho

Věštba kartářky se naplnila

Jaroslav Sypal se netají tím, že věří na osud a také prověřeným vědmám. „Třeba Luděk Sobota byl u naší společné známé, které vykládá karty, a ta mu předpověděla velký comeback. Vše se vyplnilo do puntíku. Osmdesát procent z nich jsou jen schopné psycholožky, které z toho těží. Většina toho, co řeknou, jsou blbosti, které jim člověk během sezení vlastně nevědomky prozradí sám. Pak jsou ale vědmy, které mají opravdu ten dar. A těm já věřím,“ sdělil herec redaktorovi webu Prima Ženy.

Herec František Husák ho vyhodil ze zkoušek

Odmalička byl sportovně nadaný a k herectví se dostal tak trochu oklikou. „Měl jsem talent na míčové hry. Jako žák jsem hrál závodně basketbal, byl jsem rozehrávač, hrál fotbal a v ping pongu jsem byl přeborníkem města Kaplice. Tyto hranice jsem ale nepřekročil. V sedmnácti letech na to už nebyl čas. Měl jsem jiné zájmy. Vždycky mě ale lákalo herectví. Zkusil jsem DAMU, kde mě u zkoušek vyhodil mladej Homolka; tedy herec František Husák. Vybral mi Kutnohorské havíře, a to nebylo nic pro mě. Pak jsem šel na dvouletou pedagogickou nástavbu a zkusil JAMU v Brně. To už naštěstí vyšlo,“ prozradil Jaroslav Sypal redaktorovi webu Prima Ženy.

Luděk Sobota přiznal, že mu herectví nikdy nedělalo moc dobře:

Sdílejte článek
Štítky rozvod láska rodina manželství narozeniny celebrity Jaroslav Sypal Luděk Sobota Adriana Sobotová společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 9. 2024

Berani, nenechte se dnes od druhých tlačit. Lidé se sice vyvyšují, ale za jejich slovy se skrývá jen málo. Dávejte si pozor, abyste se nepřepálili. Tento den byste se měli starat o sebe a své potřeby. Podnikněte kroky k tomu, abyste si zajistili to, co chcete. Spojte se s lidmi, které jste nedávno potkali. Tato náhodná setkání mají svůj význam.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.