Celebrity

27. května 2024 15:20

David Laštovka

Luděk Sobota promluvil o románku s Vondráčkovou. Měli se brát, prvního syna se zřekl

Luděk Sobota přiznává, že mu herectví nikdy nedělalo moc dobře

Herec Luděk Sobota v mládí patřil k velkým fešákům a ženy na něj letěly. Oženil se celkem dvakrát, poprvé už v 18 letech. Mezi jeho lásky patřila i o čtyři roky mladší zpěvačka Helena Vondráčková.

Luděk Sobota se do Heleny Vondráčkové zamiloval v roce 1976 při natáčení hudební komedie Jen ho nechte, ať se bojí. Zpěvačka mu lásku opětovala a bylo to mezi nimi vážné. Zasnoubili se a jeden druhého představil doma rodičům. Místo svatby však po roce přišel rozchod. „Helena byla velmi milá a krásná. Měli jsme hodně společného. Učil jsem ji tenis, přestože jsem ho sám pořádně neuměl. Prostě nám to ale nevyšlo, nicméně rozešli jsme se v dobrém,“ zavzpomínal herec v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Manželka mu po letech přiznala, že syn není jeho

V té době už měl za sebou jedno nevydařené manželství. Ženil se už 18 letech. Nikoliv proto, že by chtěl, ale proto, že musel. Jeho tehdejší partnerka Jana mu totiž oznámila, že spolu čekají miminko. Až po letech herec zjistil, že „syn“ Pavel nebyl jeho. Po rozvodu s ním v kontaktu nezůstal. Napsal mu dopis, v němž mu vysvětlil své důvody.

Čtěte také: Luděk Sobota si prvorepublikovým domem splnil sen. Nic mi nechybí, říká

Životní lásku, o 18 let mladší Adrianu, poznal Luděk Sobota při natáčení hudební komedie Hodinářova svatební cesta korálovým mořem. Zatímco on měl hlavní roli, Adriana tam jako praxi na filmové škole dělala klapku. Brali se v roce 1981 a jsou spolu šťastní dodnes. „Jsme skutečně idylický pár. Ani si nepamatuji, že bychom spolu měli nějakou krizi,“ prozradil Sobota redaktorovi webu Prima Ženy.

Rádi spolu cestují a podnikají i dobrodružné výpravy. „Byli jsme všude možně, včetně exotických zemí. Nejvíce se nám líbilo v Thajsku, Indii, na Jamajce a na Bali,“ prozradil herec. V manželství se jim narodil syn Ladislav, který v minulosti zkoušel štěstí na castingu soutěže Muž roku. Jeho největší zálibou je sport, pracuje jako tenisový trenér.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.