Je usedlá a ubližuje si jídlem. Mladí soutěžící se baví o hostitelce za jejími zády

Tiramisu - Prostřeno! S28 (41)

Pondělní hostitelka Anička přivítá u sebe doma mladé lidi těsně po maturitě. I když je jí jen šestadvacet, připadá svým soupeřům příliš usedlá, protože má manžela a děti. Jak dopadne generační střet?

Kuchařské klání z Prahy a středních Čech začne v pondělí u mladé maminky Aničky. Ta pozve soutěžící do domu, ve kterém žije s manželem a dvěma dětmi. Vystudovala dopravní průmyslovku, ale neměla šanci se oboru dál věnovat, protože hned po maturitě porodila. Nyní si přivydělává na brigádě v místní hospůdce a hledá práci. Nejraději si Anička čistí hlavu rychlou jízdou v autě a Prostřeno! bere jako překonání vlastních hranic. A to si bude muset připomínat celý týden, protože do partičky bláznivých mladých lidí po bližším seznámení vůbec nezapadá.

Pro své hosty připraví guacamole s chipsy, brokolicový krém s krutony, hovězí po burgundsku s bramborovou kaší a jako sladkou tečku tiramisu. Menu soutěžící velmi potěší, vtipálek Jakub cítí při čtení příjemné vibrace. Anička má kvůli nemoci různá dietní omezení i alergie na potraviny. Má v plánu jíst, co uzná za vhodné, případně nebude dojídat příliš sladká a mastná jídla. Vadí jí například česnek, některé ořechy, exotické ovoce či laktóza a potýká se s cukrovkou. Přesto do svého menu zakomponuje smetanu, která jí nedělá dobře. Když svá omezení sdělí hostům, budou se divit, proč tedy pro ni nebezpečné pokrmy jí. Hostitelku totiž začne po polévce pálit krk a natékat jí. Někomu bude nepříjemné, že si Anička jídlem ubližuje. Ona ale odvětí, že jí chutná a jednou za čas to její tělo pomocí léků zvládne.

Podívejte se, jak Anička přivítá svoje mladé hosty:

Soutěžící životní styl hostitelky nedokážou pochopit

Při příchodu hostů bude všem jasné, že se sešla pěkně extravagantní partička mladých lidí. Milovnice módy Karolína, neustále vtipkující extrovert Jakub, budoucí kreativní producent Sebastian, který rád sděluje, co si myslí, čerstvá maturantka a milovnice motivačních citátů Ariana, jež dorazí pozdě, zato v barevném outfitu. Ještě před jídlem pošle Anička hosty šmejdit. Ti se pomalu seznamují a budou se bavit o hostitelce. Překvapí je, že má děti, a tipují jí 32 let. Pokoje v domě jim budou připadat holé, málo zařízené. Karolína by se v poloprázdné ložnici necítila dobře, dětské pokoje jsou podle ostatních vymalované příliš křiklavými barvami.

Soutěžícím bude Anička připadat příliš usedlá, protože už má v šestadvaceti manžela a rodinu. Oni si naopak připadají stále mladí a nedospělí, vůbec si takový život neumějí představit. Jídlo bude soutěžícím chutnat, budou hostitelce vytýkat maximálně chybějící česnek v guacamole nebo slanější maso a Jakubovi bude vadit chuť tiramisu. Někteří si jen nebudou jistí, jak mezi ně Anička zapadne. Sebastian jí položí i nepříjemné otázky. Zajímá ho, jestli ji nemrzí, že se kvůli dětem nevěnovala vystudovanému oboru. Pro soutěžící je to nemyslitelné. Chtějí do světa a nejdřív si něco užít. Jak dopadne Anička při bodování? Dívejte se na prima+ a v pondělí vpodvečer na obrazovkách. Hodně se o soutěžících dozvíte.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.