Celebrity

11. července 2024 19:38

David Laštovka

Jiří Krampol randil s o 31 let mladší herečkou: Všichni říkali, že jsem se zbláznil

Herec Jiří Krampol, který 11. července slaví 86. narozeniny, se během života oženil čtyřikrát. Mezi jeho velké lásky patřila také o 31 let mladší herečka Monika Kvasničková. Zamiloval se do ní v době, kdy mu bylo jednapadesát let. Proč se jejich cesty nakonec rozešly?

První ženou Jiřího Krampola byla televizní hlasatelka Jana Fořtová, s níž měl syna Tomáše. Po rozvodu v roce 1989 se exmanželka i s jejich potomkem odstěhovala do Austrálie, kde se znovu vdala a herec tak se synem ztratil osobní kontakt. S druhou manželkou, která byla právničkou, zplodil syna Jiřího. Ten sice žije v Čechách, ale ani s ním se herec příliš často nevídá. Potomek dokonce přijal příjmení po své matce.

Čtěte také: Jsem starý a chudý, říká Krampol. Otevřeně promluvil o svém zdraví, zmínil rodinné „prokletí“

S třetí manželkou, bývalou manekýnou Martou, měl syna Jana, který ale zemřel v pouhých sedmi měsících. Krampol však přijal za vlastního jejího syna Martina z prvního manželství, a dokonce mu dal i své příjmení.

Jiskra přeskočila v divadle Semafor

Ve svých jednapadesáti letech se zamiloval do o 31 let mladší herečky Moniky Kvasničkové. Když spolu začali chodit, bylo jí teprve sedmnáct let. Seznámili se v divadle Semafor a jejich vztah trval necelý rok. „Všichni mi tenkrát říkali, že jsem se zbláznil. Monika ale byla nádherné stvoření. Bezvadná, chytrá, krásná holka... Navíc nesmírně talentovaná. Rozešli jsme se v dobrém, dodnes jsme přátelé a rádi se vidíme. Prostě ta láska mezi námi nějak vyprchala a ten vztah šel postupně do ztracena,“ zavzpomínal herec pro web Prima Ženy.

Poslední manželství ukončila nečekaná smrt

Krátce po rozchodu poznal Jiří Krampol o třiadvacet let mladší Hanu, původní profesí učitelku v mateřské škole, která se stala jeho čtvrtou ženou. V manželství spolu prožili sedmnáct let. Hana Krampolová zemřela před čtyřmi lety ve věku 59 let.

„Nikdy jsem si nemyslel, že Haničku přežiju. Byla sice nemocná, ale její smrt přišla nečekaně a náhle. Velmi často na ni myslím a vzpomínám. Chybí mi,“ povzdechl si herec, který letos učinil zásadní životní změnu. Vzhledem ke svým zdravotním problémům se ze svého bytu přestěhoval do domu s pečovatelskou službou. Přestože se musel uskrovnit, nové bydlení si nemůže vynachválit. „Žiju sice na jednadvaceti metrech čtverečních, ale nic mi tu nechybí. Jsou tady hrozně fajn lidi, jsem tu spokojený,“ prozradil Krampol, kterého nyní můžeme vídat v seriálu Malý pitaval z velkého města. Ten každé pondělí od 20:15 vysílá TV Prima.

Podívejte se na nový byt Jiřího Krampola:

Sdílejte článek
Štítky láska rozchod vztah Jiří Krampol Hana Krampolová Monika Kvasničková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.