Celebrity

21. dubna 2023 10:33

Eliška Reiglová

Jiří Langmajer neskrýval dojetí, sestry z hospicu mu zachránily maminku: Jsou to andělé

Oblíbený herec Jiří Langmajer (56) se na sociálních sítích pochlubil videem zachycujícím okamžik, který mu v poslední době vykouzlil na tváří největší úsměv. Jeho milovaná maminka znovu stojí na nohou a mohl si ji odvézt domů z hospicu, v němž pobývala. Jeho pracovníkům proto veřejně poděkoval za vše, co pro ni udělali.

Z Hospicu u svatého Lazara v Plzni si Jiří Langmajer odnesl jen ty nejlepší dojmy. Právě v něm pobývala jeho maminka, které zdraví nějakou dobu neumožňovalo, aby se postavila na vlastní nohy. Herec, který aktuálně září ve filmu Ostrov, označil pracovníky zmíněného hospicu za anděly, mohl si díky nim totiž maminku odvézt domů.

„Místo, kde našla máma znovu chuť k životu. Nebýt neskutečné dobroty a empatie lidí, kteří zde pracují a kteří hospic vedou, tohle video by nikdy nevzniklo,“ napsal dojatý Langmajer k záběrům, na nichž jeho maminka nasedá do auta a loučí se s těmi, kteří o ni nejvíce pečovali.

Andělé z hospicu

Celé video je o to dojemnější, že sestřičky se s odjíždějící maminkou herce přišly jedna po druhé rozloučit, potřást si s ní rukou a dát jí polibek na rozloučenou. Je z něj tak evidentní, že radost měli všichni, kdo tomuto okamžiku mohli být přítomni.

„To nejsou sestřičky ošetřovatelky, to jsou andělé. Dokázaly svým laskavým, láskyplným přístupem dostat mámu na nohy (v což jsem nedoufal) a já ji vezu domů. Neuvěřitelný. Děkuji z celého srdce,“ napsal Jiří Langmajer přímo do videa.

Hercův emotivní příspěvek se dočkal obrovské odezvy především od lidí, kteří mají s péčí pracovníků hospiců podobnou zkušenost. Ti popřáli jeho mamince pevné zdraví a popsali, jak personál těchto zařízení pomohl jejich nejbližším.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.