Seriály a filmy

8. srpna 2023 15:30

Komerční sdělení

Kazma spustil odpočet. Do premiéry tajného filmu zbývají dny

Pouhých 9 dní zbývá do události, na kterou čekají stovky tisíc fanoušků populárního českého showmana Kazmy. Všichni s napětím odpočítávají dny do 17. srpna, aby vzali útokem česká kina. Kazmův film ONEMANSHOW: The Movie se zapsal do historie už měsíc před premiérou, kdy strhal dosavadní rekordy v předprodejích i v počtech nasazených projekcí v kinosálech po celé republice.

„Česká kinematografie dosud nic podobného nezažila. Žádný tuzemský film v historii nezaznamenal tak vysoká čísla v předprodejích vstupenek a v počtu nasazených sálů v kinech. Čísla jsou rekordní, a už nyní je jasné, že půjde o filmovou událost, jakou naše republika ještě nezažila. Tajemství kolem celého projektu budí nevídanou pozornost. Každý to chce vidět, a každý chce být u toho první,“ řekl majitel distribuční společnosti Bontonfilm, Martin Palán.

Kazma, známý svými originálními videi, jež v minulosti dokázaly šokovat celý svět, včera na svém Instagramu spustil odpočet, a do premiéry zbývá už pouhých 9 dní, než se diváci konečně dozví, jaké tajemství stojí za tímto očekávaným titulem, který již nyní diváckým zájemem aspiruje na film roku, možná i desetiletí, i přesto, že nikdo z diváků dosud netuší, o čem film bude, a co se 17. srpna v českých kinech odehraje.

Velkolepá předpremiéra ve Westfield Chodov v Praze

Zatímco běžní diváci uvidí film v kinech až 17. srpna, obchodní centrum v Praze na Chodově se stane dějištěm prvního uvedení filmu v České republice již dva dny před oficiální premiérou, a to rovnou před více než 2500 nadšenými fanoušky. Tato velkolepá událost v hollywoodském stylu je však pouze pro zvané a pečlivě vybrané VIP hosty.

Unikátní světové dílo a přísná bezpečnostní opatření

Organizátoři nešetřili prostředky, aby zajistili, že film zůstane v bezpečí a neunikne před svým oficiálním vydáním, ani po něm. V každém sále bude přítomna ochranka kina vybavená termovizí, což je něco, co se u českých filmových titulů nevidí často. Všechny projekce jsou opatřeny bezpečnostním klíčem, který film odemkne pouze po dobu promítnání, a celý film je navíc opatřen nejmodernější trackovací technologií, zabezpečující nejvyšší ochranu filmového díla před pořizováním pirátských nahrávek. Toto unikátní opatření zajišťuje, že film prakticky nebude možné ukrást.

V případě, že by se o to kdokoliv pokusil, může počítat s trestním stíháním a pokutou v řádech několika desítek milionů korun. Přísná bezpečnostní opatření okolo tohoto filmu mají zřejmě opodstatněný důvod. Dle tvůrců se totiž nejedná pouze o film, ale o světově unikátní dílo, které má mít vůbec poprvé v historii kinematografie přesah do opravdové reality.

Zvědavost a nadšení veřejnosti kolem tohoto filmu by se dalo krájet a kinaři očekávají rekordní tržby. Ať už se nám Kazma a jeho tým chystá ukázat cokoliv, jedno je jasné, to co se odehraje 17. srpna v českých kinech bude událost, která se jen tak nevidí.

Sdílejte článek
Štítky film kino premiéra Bontonfilm Kazma Martin Palán ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.