Celebrity

7. října 2023 19:26

Marie Makovská

Kazmova hra nekončí, má plán B. Soutěžní karty je teď možné aktivovat online

Kazma vyhlásil poslední možnost otevřít trezor s milionem dolarů

Známý český producent a performer Kazma Kazmitch si dával načas. Po odmlce ale konečně přišel s vyjádřením, co udělá s milionem dolarů, které nikdo nevyhrál v rámci jeho filmového hitu ONEMANSHOW: The Movie, jenž stále běží v kinech. Máte doma kartu? Ještě ji nevyhazujte!

Kazma na Instagramu ohlásil, že ačkoliv nikdo nezískal výhru v regulérním čase, s čímž tvůrci hry spojené s filmem nepočítali, peníze zůstanou ve hře a hra se dohraje až do konce. Pro ty, kteří byli zklamáni tím, že se jim nepodařilo vyhrát, má tedy Kazma dobrou zprávu. Tvůrci vymysleli plán B.

Jak hrát

Každý kdo má z kina svoji kartu, se teď může zúčastnit druhého kola. Stačí si naskenovat QR kód (namířit na něj hledáček fotoaparátu vašeho chytrého telefonu) na zadní straně karty a kartu si aktivovat registrací do druhého kola. Na registraci všech karet je 14 dní a všichni, kdo si svoji kartu takto aktivují, zůstávají ve hře o milion dolarů (v přepočtu asi 22 milionů korun).

Podrobnosti o tom, jak bude druhé kolo probíhat, zůstávají zatím v tajnosti, ale je zřejmé, že Kazma se nějakým způsobem chystá svých 22 milionů Kč rozdělit mezi fanoušky, kteří přišli do kina na film ONEMANSHOW: The Movie.

Co přesně bude plán B zahrnovat, oznámí Kazma v následujících dnech na svém instagramovém profilu. Takže pokud jste jedním z těch, kteří jste ještě nevyhodili svoji kartu, připravte se – vaše šance na milion dolarů je stále otevřená! A pokud svoji kartu nemáte, máte poslední možnost si ji vyzvednout, protože karty jsou ještě stále v kinech.

V první fázi hry se nikomu nepodařilo trezor s výhrou otevřít:

Sdílejte článek
Štítky kino Kazma Kazmitch ONEMANSHOW: The Movie