Andrea Kalousová promluvila o Kazmovi. Film beru jako takové poděkování, říká

Andrea Kalousová v Show Jana Krause

Krásná modelka a zpěvačka Andrea Kalousová to má s expřítelem Kazmou dle svých slov uzavřené. S moderátorem Janem Krausem ale přece jen probrali její vztah s Kamilem Bartoškem (Kazmou) i tolik navštěvovaný film ONEMANSHOW: The Movie. Řeč přišla i na její kočičí miláčky.

Andrea Kalousová podle všeho stojí za vznikem filmu od Kamila Bartošky alias Kazmy, se kterým v minulosti tvořila pár. Právě jí byl totiž celý snímek, který v českých kinech dosahoval rekordní sledovanosti, věnován. Moderátor Jan Kraus se modelky neváhal zeptat na celé pozadí příběhu. „Tak že jste to vy, já vám k tomu tedy něco řeknu, ale musíte mi slíbit, že to zůstane jen mezi námi,“ odpověděla mu s potutelným úsměvem Kalousová. Ta krátce po uvedení filmu totiž vůbec netušila, že se ve snímku o ní mluví. „Byla jsem na tom v kině a už jsem to tedy viděla. Film byl hezký. Udělal to hezky. A já to beru jako takové poděkování a ohlédnutí za tím, jak jsme to měli,“ popsala své pocity Andrea v premiéře dalšího dílu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu 4. října ve 21:35 na Primě.

Mohlo by vás zajímat: Kalousová v reakci na Kazmův film: Nevím, co by se muselo stát, abychom se k sobě vrátili

Bylo to pro ni velké překvapení, jelikož o tom, že se něco takového chystá, prý neměla sebemenší tušení. „To jsem tedy koukala,“ přiznává Kalousová, která jejich vztah považuje sice za krásný, ale uzavřený. Kromě toho má za sebou kariéru v modelingu, která odstartovala její účastí v soutěži o titul královny krásy. Následně se objevila také v talentové soutěži, ve kterém se dala do pohybu její dlouhodobá láska k hudbě. Nyní se věnuje především zpěvu, koncertuje, vystupuje v muzikálu a také provozuje módní e-shop zaměřený na milovníky koček.

Kočičí máma

Kalousová má sama jednu kočičku doma, ale prozradila, že její zvířectvo se rozrostlo o dalšího člena. „A já mám novinku, a to je, že mám teď druhou kočku,“ pyšní se Andrea a přidává velice vtipnou historku. „Té mé staré kočce Tigi se to nelíbilo a dala mi to první noc velmi jasně najevo. Když jsem si šla lehnout, začala šílet, utíkat po pokoji, a když se konečně kolem páté uklidnila a lehla si na mě, myslela jsem, že už bude klid. Ale pak to teprve všechno začalo,“ popisuje dramaticky Kalousová.

Čtěte také: Kazmova ex Andrea Kalousová o modelingu: Z Indie mě poslali domů kvůli nadváze

„Když jsem rozsvítila, zjistila jsem, že na mě zrovna vykonávala potřebu,“ dodává příběhu pomyslnou třešničku na dortu. Ale svého rozhodnutí nelituje, neboť je úplně nadšená z toho, jak je její nová kočka, respektive půlroční kocourek hodný. „Můžu ho nosit v náručí třeba dvě hodiny, a on ani nevytáhne drápek,“ popisuje s láskou nového člena domácnosti Kalousová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.