Celebrity

28. srpna 2023 16:40

Tomáš Durčák

Upřímná píseň pro Kazmu, nebo marketingová hra? Kalousová zpívá, co by bylo kdyby

Kazma v 7 pádech Honzy Dědka

Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch (38) rozhodně ví, jak pobláznit celé Česko a donutit národ, aby se díval přesně tam, kam potřebuje. Dokázal to i se svým celovečerním filmovým debutem, který nejenže láme rekordy v návštěvnosti kin, ale otevřel také otázku druhé šance vztahu s expartnerkou Andreou Kalousovou (26). Ta nyní Kazmovi konečně odpověděla, ovšem jinak, než všichni čekali.

Skoro to vypadá, že posledních deset dní Česko neřeší nic jiného. Od premiéry Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie totiž všichni vyhlížejí jen jednu věc – až (a jestli vůbec) jeho bývalá partnerka Andrea Kalousová zareaguje na vyznání, které ukryl do svého snímku. Nyní jsme se zřejmě všichni konečně dočkali – ve výsledku však jde pro mnohé tak trochu o zklamání a množí se i názory, že to celé byl podvod a marketingový tah.

„Zítra vás u mě na Youtube kanále v 18 h čeká další překvapení. Tak dejte odběr, ať vám nic neunikne,“ napsala zpěvačka o víkendu na sociální sítě a přidala hashtag CoByByloKdyby. Z něj se o den později vyklubal její nový videoklip k písni Co by bylo kdyby, v níž fanoušci velmi rychle odhalili jasné poselství směrem ke Kazmovi.

Co by bylo, kdybychom šli spolu?

Ve skladbě totiž Andrea Kalousová mimo jiné zpívá: „Těžko se mi teď na zemi nohama stojí, ale asi mi nezbývá, než si tím zas projít. Zrychlenej tep mám už několik dní, přemýšlím, jestli tenhle odchod je poslední. Chci mít ten pocit, že vedle sebe můžem spát, víš, jak se umím o svý místo rvát. A tak si říkám, co by bylo, kdybychom šli spolu, víš, tam, kde nám nic nechybí.“

Čtěte také: Kazmovo davové šílenství. Muž si koupil 130 lístků, k trezoru míří lidé až z Moravy

V další sloce pak pokračuje: „Je až moc věcí, který nejdou zpátky vzít, když už každý sám svou cestou musíme jít.“ A závěr písně dává všem poměrně jasnou odpověď. „Až tě zas napadne k někomu si sednout, radši to promysli ještě jednou,“ ukončuje Kalousová svou píseň, zatímco odjíždí pražským metrem, čímž dává Kazmovi obrazně najevo, že už mu z jejího pohledu zkrátka ujel vlak.

Druhá šance, nebo definitivní konec?

Byť dle komentářů mnoho fandů chtělo, aby tato „love story“ skončila šťastně, píseň Kalousové hovoří jasně – na nějaké druhé šance a návrat k sobě s Kazmou je už pozdě, jednou jí to stačilo. Zároveň však z textu lze vycítit, že v sobě celý vztah a zřejmě i bolestivý rozchod ještě zcela neuzavřela. Některé reakce na nový videoklip však spekulují i nad zcela jiným scénářem.

Mohlo by vás zajímat: Z fanoušků jsou vztahoví poradci. Vraťte se k sobě, prosí Kazmu a Kalousovou

Píseň totiž na Youtube ještě není ani 24 hodin a už atakuje hranici 100 000 zhlédnutí, Andree navíc na Instagramu přistávají tisíce lajků. Vyrojily se proto také názory, že se Kalousová inspirovala taktikami samotného Kazmy a celou vztahovou kauzu okolo jeho filmu se rozhodla naplno využít pro zviditelnění sebe a vlastní tvorby. To je asi v pořádku, ovšem jen za podmínky, že posléze nevyplyne na povrch důkaz o vzájemné marketingové spolupráci dvojice, díky níž by si oba dopomohli k většímu zájmu o své umělecké výtvory.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.