Seriály a filmy

17. srpna 2023 14:17

Komerční sdělení

Kazmův film viděli první diváci. Na velkolepé slavnostní promítání přišlo na 2 500 hostů

Kamil Bartošek, známý jako Kazma, uvedl do kin svůj celovečerní projekt ONEMANSHOW: The Movie. Na velkolepě pojatou slavnostní předpremiéru v kině Cinema City Chodov dorazilo na 2 500 hostů, film se pro pozvané první diváky promítal v osmi sálech od 18 hodin až do pozdních 22 hodin.

Větší slavnostní filmovou premiéru Česko nepamatuje. VIP akce se nesla v černo-žlutých barvách, tvůrci i Kazma přijeli na žlutý koberec v luxusních autech, sám Kazma byl pak s odkazem na děj filmu oblečen do uniformy URNA.

Mezi hosty nechybělo velké množství celebrit, herců, moderátorů, youtuberů či influencerů.

Diváci, kteří od Kazmy nedostali pozvánku na slavnostní premiéru, mohou film vidět od 17. srpna. Film měl v řadě kin půlnoční projekce ze středy na čtvrtek, dále pak ve čtvrtek 17. srpna. vstoupí do kin v celém Česku.

Řada sálů pro čtvrteční projekce je vyprodaná už od zahájení předprodeje, multikina ale další projekce filmu přidávala a místo by mělo zbýt na všechny. Během premiérového víkendu od čtvrtka 17. srpna do neděla 20. srpna přehraje film rekordních 280 kin. Žádný jiný film se v tolika kinech během premiérového víkendu nehrál.

Sdílejte článek
Štítky film kino Kazma Kazmitch Česko Útvar rychlého nasazení

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.