Celebrity

27. května 2023 07:30

Kisa Císařová

Kdybyste byla zvíře, jaké? Bára Mottlová překvapila přirovnáním ke zmiji

30+ Otázek Bára Mottlová

Pravda je taková, že lidé mají tendenci ukazovat své já spíš v lepším světle a světu představovat vesměs ty stránky své osobnosti, kterými se lze pochlubit. Proto slova Barbory Mottlové (36) o zmiji mířené na svou vlastní adresu můžou působit překvapivě. Co za tímto výrokem herečky stojí?

Když se na Báru Mottlovou člověk podívá, jistě ho napadnou příměry k úplně jiným zvířatům, než jakým je zmije. Herečka a modelka je štíhlá jako laň, hbitá jako kočka i pilná jako včelka. Přesto samu sebe přirovnala k nebezpečnému jedovatému hadovi. Rozhodně ale ne kvůli svým povahovým vlastnostem. „Jsem taková zmije, která se ráda vyhřívá,“ prozradila před kamerou v pořadu 30+ Otázek Bára Mottlová ve studiu Bikram jógy, která se cvičí v sále vyhřátém na 42 °C.

„Chvilku jsem si zvykala, teď už ale na tom mám závislost. Takže i v létě teplo ke cvičení vyžaduji,“ prozradila jógou zocelená a posílená herečka, která si vyloženě užívá cvičení v teplotách, při nichž je jiným zatěžko už jen sedět na baru u bazénu se sklenicí vychlazeného nápoje. I Bára si ovšem na cvičení při tolika stupních musela zvykat. „Ze začátku se mi určitě motala hlava. To se asi ostatně stane i teď, když podcením snídani,“ přiznala někdejší modelka, která své tělo chodí ohýbat do rozličných jogínských pozic nejraději ráno. Bářinou vášní pro jógu je tedy jednoznačně zodpovězená otázka, díky čemu má modrooká blondýnka štíhlé a pevné tělo.

Přečtěte si také: Herečku Mottlovou potkala nešťastná událost. Dům, který si nechala zrenovovat, vytopila voda

V pořadu 30+ Otázek Bára Mottlová nicméně dostala celou řadu dalších dotazů, z nichž některé směřovaly i na jejího aktuálního partnera. „Je charakterní, lidský a vtipný,“ popsala ho Bára třemi slovy. Co ovšem herečka, kterou jsme viděli třeba v seriálech V. I. P. vraždy, Krejzovi nebo Ohnivý kuře, svému partnerovi nikdy neodpustí? Vše se dozvíte ve videorozhovoru v úvodu článku. Bára promluvila také o tom, že se v českém showbyznysu dá navázat přátelství, její kamarádkou se stala třeba Eva Decastelo. Odpověděla také na to, koho naopak nemusí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.