Kluk s kamením od Pohlreicha míří do kuchyně! Tento týden bude plný bizarních situací

Prostřeno! XXV (61) - upoutávka

Kulinářská soutěž bude i v tomto týdnu stát za to. V jižních Čechách si to u ploten, sporáků, vařičů, indukcí a dalších spotřebičů rozdají tři muži a dvě ženy. Komu půjde jeho kuchařský koncert lépe a kde to bude hrát falešně? Pět soutěžících různého věku i profesí chce jediné: vyhrát. Kdo tedy nakonec zvítězí? Tentokrát to bude pořádně napjaté a je jasné, že i příprava úkolu týdne, už na první pohled poměrně složitého, může zamíchat kartami. Půjde o přípravu chipsů a jejich zakomponování do menu tak, aby tuto zapeklitost navíc nikdo nepoznal.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte oblíbený pořad od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Zahradník Ondřej (22) si chce vyzkoušet něco nového

Menu poskládal z jídel, která považuje za výherní. Otázkou ale je, zda stejného názoru budou také jeho hosté. Ondřej je svobodný a bezdětný, kdysi před lety se mihl v pořadu Ano, šéfe!, kdy Zdeňka Pohlreicha rozesmál svou bezprostředností. Dodnes ze své popularity těží a nechává si říkat Kluk s kamením. Pokud by vyhrál, dal by část výhry otci, druhou pak nadaci Helppes. Jak se mu jeho večer povede? Sledujte už v pondělí, jak seznamovací večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat.

Úterý: Fotograf Pavel (28) v Prostřeno! zaskakuje za kamaráda

Ten byl totiž přihlášen právě Pavlem, ale nakonec se účasti vzdal, takže to Pavel vzal za něj. Jak mu to půjde, co se dařit nebude a oslní svým menu? Pavel tvrdí, že pokud by vyhrál, peníze by dal na spoření. Myslí si o sobě, že je flegmatik, jen při řízení je prý cholerik. A už v úterý bude zřejmé, jaký je v kuchyni. Sledujte už v úterý, jestli se u Pavla blýská na výhru nebo zda dojde k trapasům a nehodám.

Středa: OSVČ Petr (43) očekává narození syna

Jeho život je velmi pestrý a rozhodně není nudný. O přihlášení do soutěže přemýšlel již před deseti lety. Od kamarádky asi před týdnem obdržel výzvu k účasti na natáčení, týden to zvažoval a nakonec trochu s obavou zavolal. Myslel si, že už bude tento termín obsazený, ale nebyl, a tak to bere jako znamení. K vaření má velmi pozitivní vztah. Rád vaří, zkouší nové recepty a baví ho ochutnávání nových jídel a chutí. Má rád vše, co je dobré. Miluje polévku pho a také ji bude servírovat. Dívejte se, jak tento den dopadne a zda se konečně objeví taktik.

Čtvrtek: Učitelka a baristka Jolana (22) je dobrovolnicí v YMCA

Po maturitě odjela do Londýna na čtyři měsíce, kde pracovala v kavárně na King’s Cross. Momentálně by ráda uskutečnila cestu do Kanady. Vařit bude v bytě své sestry. Má tři sourozence. Do pořadu se přihlásila sama, protože byla zhrzená před televizí a chtěla zažít něco nového. Pokud vyhraje, peníze použije na cestu do Kanady. Vsadí na mezinárodní vegetariánské menu, ovšem bude to jejím soupeřům stačit? Jak se čtvrteční hostitelce její večer povede? Dívejte se!

Pátek: Kadeřnice Marie (65) vyzkoušela mnoho řemesel

Nyní ji nejvíce naplňuje být babičkou. Sama o sobě tvrdí, že je dobrosrdečná, společenská a ráda pomáhá lidem. Ráda cestuje, chodí plavat, baví ji tanec a stará se o dům a zahradu. Často hlídá vnoučata, pro která ráda vaří. Baví ji houbaření a chodí ráda do sauny. Je všestranná a nerada se nudí. Neví prý, co je odpočinek. Uvedla, že jí chutná vše a těší se na výhru. Realita však bude poněkud odlišná a z Marie se stane pěkná taktička. Bude její páteční menu slavit úspěch, nebo se jí ve finále dařit nebude? Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.