Speciály

29. března 2022 16:27

Petra Kloidová

Kolik se dá zhubnout za 8 týdnů s nejoblíbenější ženskou keto dietou KetoFit?

Čtyři ženy hubnou už dva měsíce. Jak vypadají po osmi týdnech s jídly KetoFit? Kilogramy a centimetry zmizely i v době, kdy všechny čtyři maminky prožívaly těžká období. Nutná změna o několik velikostí oblečení není výjimkou!

Většina z nich na sebe chtěla být pyšná, podívat se na sebe s hrdostí do zrcadla. Všem čtyřem hubnoucím dámám se to povedlo. Redakce Prima Ženy ve spolupráci s KetoFit před dvěma měsíci vybrala čtyři ženy, jež změní svůj životní styl, zhubnou a splní si sen o krásné postavě. Gabriela, Jana, Renata a Iva se zúčastnily KetoFit výzvy. Česká jídla KetoFit® za svých 8 let pomohla se změnou životního desetitisícům žen. Svědčí o tom skutečné výsledky v rychlém hubnutí.

Sledujte jejich upřímnou cestu za vysněnou postavou on-line na Facebooku ZDE.

Iva zhubla za osm týdnů a musí kompletně měnit šatník

Maminka Iva se chce cítit jako před těhotenstvím, kdy před pěti lety měla svou nejnižší váhu. Společně s jídly KetoFit šla váha první týdny rychle dolů, a to i v momentě, kdy se Iva začala potýkat s osobními problémy kvůli bývalému příteli. Ani hubnutí se totiž neděje v ideálním světě, a tak místo jedné velké zkoušky prožíváme více těžkostí najednou a musíme se s nimi poprat.

Podle Ivy byl KetoFit skvělou podporou. „Tento týden musím rozdělit na dvě půlky, při první půlce se mi skvěle dařilo, ale při té druhé už moc ne, bohužel jsem měla krizi. Ale snažila jsem se podpořit, více sportovat a pořídila jsem si nové šaty. Konečně mám velikost pro normální lidi,“ říká Iva. Díky vedení výživové poradkyně Petry Tomanové si uvědomila, že celou dobu zajídala všechny emoce. „Moc si jí vážím a jsem ráda, že jsem ji poznala,“ říká.

Ani osmý týden nebyl, co se osobního života Ivy týká, lehký. „Podařilo se mi uklouznout a snědla jsem čokoládu a jednu buchtu na nervy. Ketóza se naštěstí nezastavila, sice nehubnu, ale váha se drží, stresy mi vůbec nepomáhají,“ prozradila. Díky nejnižšímu obsahu sacharidů udržují jídla KetoFit tělo v ketóze, tedy v procesu hubnutí, i při malém výpadku z diety. Nejméně sacharidů v jídlech zajistí nejrychlejší hubnutí. Navíc obsažené spektrum 26 vitamínů a minerálů v jídlech může být dobrým pomocníkem právě při oslabení.

Iva uvedla, že s jídly KetoFit rozhodně nekončí a bude pokračovat v hubnutí. „Holkám, které mají také problémy s váhou, budu KetoFit doporučovat. Odteď už nejsem ta uťáplá holka a musím říct, že ani to ošklivé káčátko, konečně si začínám sebe více vážit a hlavně začínám mít ráda své tělo. A zas žiju a užívám si života. Přece jen, život je krátký…“ zamýšlí se Iva.

Z Gabriely se stal díky ztraceným kilogramům nový člověk

Další obrovskou proměnou prošla šestatřicetiletá maminka Gábina. Ta je na první pohled úplně nový člověk, ačkoliv ji poslední měsíc trápila viróza a nemohla cvičit.

„Sedm týdnů za mnou a já jsem s malou dcerkou stále nemocná, ale nevzdám se. Doma se sice nudím a mám stále chuť něco uždibovat, ale přede mnou je ještě dlouhá cesta za postavou, kterou jsem si vysnila,“ prozradila Gábi. KetoFit myslí i na takové dny, proto Gábi a ostatní můžou mlsat zdravě.

„S KetoFit plánem můžete hřešit chytře. Stačí si připravit např. naše proteinové palačinky s nízkosacharidovou marmeládou nebo si dát rychlou svačinku ve formě maximálně přírodních tyčinek Fresh jahoda a chutě i splín jsou pryč,“ radí výživová poradkyně Petra.

Finální týden měla Gabriela obdobný. „Osm týdnů je za mnou, mám dole dvojciferné číslo kilogramů, a ačkoliv jsem pořád nemocná, kilogramy jdou stále dolů. Nemohla jsem sportovat, ale s dcerkou jsme často chodily na procházky a pravidelně venčily psa,“ dodává Gabriela, která se hubnutí s KetoFit nevzdává a bude pokračovat dále.

Jana rychle zhubla, KetoFit plán jí dodal řád i ve stresujícím období

Jana bojuje s osobními problémy už delší dobu, přesto se rozhodla zamakat na sobě a své postavě. Kromě pár uklouznutí dietu dodržuje. Kilogramy kvůli velkému stresovému napětí poslední dva týdny sice neztrácí, ale také nenabírá.

„V minulém týdnu jsem byla absolutně zdrcená z osobního fiaska. Musela jsem neustále něco řešit, zařizovat a shánět, i tak jsem ale keto dietu víceméně dodržovala,“ prozradila Jana. Ve stresu má díky keto plánu jasný řád, kterého se může držet.

KetoFit produkty jsou také rychlé na přípravu, nezaberou mnoho času. To Janě ušetří hodně sil v nelehkém období. Ať už si dáte polévku, keto těstoviny, vege burger, či oblíbený koktejl, vždy se jedná o přípravu během minutky.  A když párkrát Jana dietu porušila, žádný závažný výkyv váhy nezaznamenala. „Dcerka si přinesla domů virózu, takže jsem si párkrát dala zdravý vývar a nic se nestalo,“ svěřila se.

Renata zažila stagnaci váhy, ale po uzdravení zase hubne

Renata už s KetoFit hubne podruhé a šla takzvaně na jistotu. Důvodem byla vážná dopravní nehoda, po které několik kilo nezdravou stravou přibrala. Její proměna je nyní ale neuvěřitelná. „Mám za sebou sedmý týden s KetoFitem. Začala jsem bohužel brát antibiotika a váha se zastavila. Důvod bude hlavně to, že nezvládám dodržovat pět jídel KetoFit denně, jelikož skoro celé dny prospím,“ prozradila Renata. „Jídla mi ale moc chutnají, takže i přes nemoc do sebe několik jídel denně dostanu," dodala.

Osmý týden Renatě nalil nový optimismus do žil, váha šla zase dolů. „Už se konečně cítím lépe. A váha i centimetry krásně ubyly. To mě nabudilo a jen vyčkávám, až budu úplně fit, abych mohla zařadit i procházky a nějaký ten pobyt venku na čerstvém vzduchu,“ vyprávěla Renata.

Jak zhodnotit 8 týdnů hubnutí s KetoFit?

·      Velký úbytek váhy u všech účastnic

·      Skvělá motivace pokračovat dál i přes životní nástrahy

·      Zcela nové stravovací návyky, bez potřeby cukru

·      Mnohem více sebevědomí

·      Více energie a chuti do života

Na otázku: Šly byste do toho znovu? Všechny dámy jednoznačně odpovídají hlasitě: ANO! Dokonce KetoFit teď doporučují kamarádkám.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.