Životní styl

18. března 2022 15:38

Petra Kloidová

Hubnutí s KetoFit: Co když udeří viróza? Kila jdou dolů i bez sportování

Je jim přes třicet let a už dlouho se necítí ve své kůži. Čtyři dámy se rozhodly na Nový rok projít proměnou s KetoFit a zatočit s kilogramy navíc. Jak vypadá jejich pátý a šestý týden hubnutí?

Dokonalé křivky nemusí být něco, co vídáte pouze v časopisech. Na vytoužené linii můžou dámy zapracovat s lehkou pomocí samy, proto Prima Ženy ve spolupráci s KetoFit vybraly čtyři ženy, jež změní svůj životní styl, zhubnou a splní si sen o krásné postavě. Gabriela, Jana, Renata a Iva se účastní KetoFit výzvy. Česká jídla KetoFit® za svých 8 let pomohla se změnou životního desetitisícům žen. Svědčí o tom skutečné výsledky v rychlém hubnutí.

Sledujte jejich upřímnou cestu za vysněnou postavou on-line na Facebooku ZDE.

Ivu potrápilo očkování, ale stále hubne

Už první rozhovory s výživovou poradkyní KetoFit otevřely velké téma – většina z dam jí příliš málo, jejich těla jsou podvyživená, a proto ve stresu ukládají tuk rychleji. Pravidelný jídelníček je základ, o tom se už přesvědčila i učitelka Iva. Maminka malé dcery je odhodlaná zhubnout a posledních pět týdnů se jí daří bravurně, ačkoliv čas od času situace není ideální. Jídla KetoFit jí pomáhají udržet se v kondici a spalovat.

Iva zažila během pátého týdne hubnutí menší pauzu způsobenou třetím očkováním proti koronaviru. „Super je, že mi přišlo další skvělé papání. Ale taky jsem tento týden byla na očkování proti koronaviru. Třetí dávka mě dost potrápila, pořádně jsem dva dny nejedla, jen jsem pila. Měla jsem horečky, velkou zimnici, a tak jsem tento týden méně sportovala,“ popisuje pátý týden Iva. „Při nemoci mi pomohly sladké koktejly bez cukru, které jsou za minutu hotové a nemusím trávit unavená čas v kuchyni, přitom do těla dostanu veškeré potřebné živiny," říká. Díky nejnižšímu obsahu sacharidů udržují jídla KetoFit tělo v ketóze, tedy v procesu hubnutí, i při malém výpadku z diety. Navíc obsažené spektrum 26 vitamínů a minerálů v jídlech může být dobrým pomocníkem právě při oslabení.

Šestý týden už ale zní daleko pozitivněji, vrhla se proto na cvičení. „Opět musím říct, že tento týden se mi dost dařilo, váha šla skvěle dolů, akorát mi pomaličku začíná chybět maso, těším se, až ho budu moci do jídelníčku přidat. Snažím se sportovat každý den, většinou je to nějaká delší procházka, a pak chvíli chodím na pásu, do toho jsem ještě přidala cvičení s činkami, aby se mi trochu zpevnily ruce a mohla jsem oblékat menší velikosti.“ Iva motivaci díky ztraceným kilogramům rozhodně neztrácí, naopak. Rozhodla se vzít život do vlastních rukou.

Dají se ztrácet kilogramy i v nemoci? Renata o tom něco ví

Ani Renata se poslední týdny s KetoFit cvičení nevyhýbá. Mladá žena se dává do kupy po náročné nehodě na motorce. Renatu však během pátého a šestého týdne skolila viróza, ale tělo je tak nastartované, že centimetry mizí stále. „Mám za sebou pátý týden s KetoFit. Tento týden mě skolila viróza, tak to nebylo úplně ideální. Bohužel jsem kvůli tomu nedodržela pět jídel KetoFit za den. Byly dny, kdy jsem stěží zvládla dvě nebo tři jídla za den. Váha šla dolů méně, ale centimetry v pase ubyly, tak si myslím, že to jde správným směrem,“ oddechla si Renata.

Prima Fresh recepty, po kterých zaručeně zhubnete

Šestý týden ji však viróza zcela dohnala, od lékaře dostala antibiotika, i tak ale pomalu hubne. „V nemoci je pochopitelné, že není chuť ani hlad. Není cílem jíst jídla na sílu, protože se tělo vypořádává s virózou,“ vysvětluje výživová poradkyně Petra Tomanová.

Renata i Iva snížily počty jídel jen na pár dní, a proto to hubnutí výrazně neovlivnilo, jak už jsme zmínili, to hlavně díky extrémně nízkému obsahu sacharidů v jídlech KetoFit. Pokud by to trvalo déle, tak by se hubnutí mohlo zastavit. Cvičení není v keto dietě podmínkou, ale pouze doplňkem, proto jeho vyřazení nemá na hubnutí vliv.

Gabriela bojuje s virózou, Jana s osobními problémy

S postupným oteplováním se viróza nevyhnula ani šestatřicetileté Gabriele. Krásná maminka během posledních deseti let přibrala padesát kilogramů a s energickou holčičkou toho příliš nenaspí.

Hubnutí není vždycky procházka růžovou zahradou, ne vždy se vše daří podle plánu, ale Gábi neztrácí naději a hodlá s KetoFit pokračovat. „Viróza mě totálně odrovnala. Byl to týden bez pohybu, bez cvičení a dorazila jsem to tím, že jsem začala brát sirup na kašel. Zpočátku mi nedošlo, že je plný cukru. Je to vidět na váze, ani centimetry se nehnuly. Samozřejmě, že to ode mě chytila ještě malá, což znamená, že minimálně další týden budeme sedět doma. Doufám, že pak se rozhýbáme a dáme celý proces do pohybu. Držte mi palce,“ shrnuje pátý a šestý týden.

Ani Jana momentálně neprožívá ideální období. Přiznala se, že řeší osobní problémy a keto dietu nedodržuje na sto procent. Naštěstí díky snadné přípravě jídel do sebe několik pokrmů denně dostane. „Snažím se bojovat s kilogramy, ale i osobními problémy. Bojím se, že moje hubnutí ovlivní psychika,“ strachuje se maminka dcery. Centimetry však stále mizí, proto není důvod k panice.

Petra Tomanová vysvětlila proč. „Každý může uklouznout, ale důležité je, že to nikdo z nich nevzdal. Velmi často se setkávám s tím, že klienti mají tendenci po malém prohřešku skončit s hubnutím. Myslí si, že zklamali a negativně to působí na jejich psychiku i motivaci. Hubnutí to možná zastaví, ale váha určitě nestoupne, navíc za 2-3 dny se ketóza opět nastartuje a kila jdou dolů dál. S KetoFit plánem můžete hřešit chytře. Stačí si připravit např. naše proteinové palačinkynízkosacharidovou marmeládou a chutě i splín jsou pryč, radí výživová poradkyně.

Sdílejte článek
Štítky jídlo nemoc hubnutí dieta KetoFit

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.