Komedie Prázdniny s Broučkem: Ústřední píseň nazpívala Bára Poláková

Barbora Poláková se v novém snímku Prázdniny s Broučkem představí nejenom v hlavní ženské roli, ale nazpívala i ústřední píseň k filmu. Singl s názvem „Léto s tebou“, který je dnes už klasika, nazpíval všem dobře známý zpěvák a skladatel Jiří Schelinger a text písně složil František Ringo Čech. Nyní můžete tento hit z roku 1976 slyšet v novém ženském podání.

Bára Poláková a Lukáš Příkazký vyjedou na letní dovolenou k moři obytňákem v nové filmové komedii Prázdniny s Broučkem režiséra Jiřího Matouška. Nečekané dědictví jim pro velkou cestu přihraje do cesty starý karavan po dědovi, jemuž se odjakživa říká Brouček. Během jejich dobrodružství je čeká řada překvapení i nečekaných zážitků, vysněnou rodinnou dovolenou k Jadranu ale žádná katastrofa nezkazí.

Čtěte také: Blíží se dubnová premiéra nového českého snímku Prázdniny s Broučkem

Poláková nazpívala píseň s celou filmovou rodinou

Ústřední píseň k nové komedii Prázdniny s Broučkem nazpívala zpěvačka a herečka Bára Poláková s dalšími aktéry filmu. Píseň „Léto s tebou“ autorské dvojice Jiřího Schelingera a Františka Ringo Čecha přezpívala společně s Lukášem Příkazkým a jejich filmovými dětmi.

Držitelka pěti cen Akademie populární hudby Anděl, Bára Poláková, nazpívala píseň, která vám doslova vlije do žil letní atmosféru. „Klip byl sestříhán často ze záběrů, které se do filmu nevešly,“ vysvětlila Bára Poláková.

Přečtěte si: Pavel Liška má po dvou ženách a třech dětech novou lásku. Stal se vandrákem a vynálezcem

„Producent Pavel Vácha mě původně poprosil, abych napsala písničku k filmu. Já se na to těšila, už jsme měli dokonce s Davidem Hlaváčem pár nápadů, kudy to vzít,“ popsala prvotní záměry Poláková s tím, že nakonec došla k závěru, že neexistuje nic lepšího než cover písničky „Léto s tebou“.

Podívejte se na ústřední píseň k novému filmu:

Singl společně s Polákovou nazpívala celá její filmová rodina, manžel Honza, kterého hraje Lukáš Příkazký, a děti Barbora Dragounová a František Sládek. „Ve studiu jsme točili každý zpěv zvlášť, ale přáli jsme si přiblížit se co nejvíc k pocitu, že si celá rodina sedla k ohni, jednou si to zazpívala a náhodou nás u toho někdo natočil. Vždycky, když klip vidím, přeju si někam vyrazit s holčičkama a zároveň vzpomínám na svoje dětství,“ řekla na závěr zpěvačka.

Brouček bude v celé své kráse k vidění na veletrhu For Caravan. Výstava obytných automobilů a karavanů se bude konat od 15. 3. do 17. 3. 2024 v PVA EXPO PRAHA. V kinech pak bude k vidění od 18. dubna.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.