Hedvábná pleť díky korejskému rituálu. Vyzkoušejte péči pro citlivou pokožku

Korejky jsou proslulé svou hedvábnou a zářivou pletí. Jejich pečující rituály inspirují ženy po celém světě. Vyzkoušejte je v 5 krocích se speciálně navrhnutou řadou pro citlivou a problematickou pleť HI-TECH LIPOSOME Calming Solution.

Řada kosmetiky KORIKA HI-TECH LIPOSOME Calming Solution byla speciálně vyvinuta tak, aby zklidňovala podrážděnou a citlivou pokožku a chránila ji před působením volných radikálů z UV záření nebo znečištěného ovzduší, kterému svou pleť každý den vystavujeme. Celou rutinu provádějte ráno i večer po odlíčení.

První krok – šetrné čištění

HI-TECH LIPOSOME Calming Solution Soothing Cleanser

Základem každé pečující rutiny je čištění pleti. Mělo by být šetrné, aby nenarušilo přirozené pH pokožky, a zároveň dostatečně funkční, aby odstranilo i voděodolný make-up či přebytečný maz. Čisticí krém z této řady je jemný, nemá žádnou výraznou parfemaci a díky azulenu přispívá ke zklidnění. Pleť po jeho použití zůstává hydratovaná, je dokonale připravena na další kroky.

Tip: Na odlíčenou a mírně navlhčenou pleť aplikujte krém krouživými pohyby a opláchněte.

Druhý krok – zklidňující tonizace

HI-TECH LIPOSOME Calming Solution Comforting Toner

Nezastupitelným krokem každého korejského rituálu v ranní i večerní péči o pleť je tonizace. Tonikum z této řady posiluje pevnost pleti, chrání ji před působením volných radikálů a díky komplexu 17 aminokyselin a rostlinných extraktů pomáhá zklidňovat citlivou pokožku. Po jeho aplikaci je pleť připravena na vstřebávání dalších produktů.

Tip: Na vyčištěnou a osušenou pleť prsty vklepejte nebo jemně vetřete tonikum.

Třetí krok – zklidňující a vyživující sérum

HI-TECH LIPOSOME Calming Solution Vitality Serum

Pokud vaše pleť potřebuje kromě zklidnění také rozjasnit, zredukovat unavený vzhled a případně i povzbudit v boji proti známkám předčasného stárnutí, sáhněte po tomto séru. Díky hi-tech liposomům specifickým pro tuto řadu se aktivní látky do pleti rychle vstřebají. Sérum obsahuje také komplex 17 aminokyselin, peptidy, které napomáhají omlazování pleti a hydrataci a hydrolyzovaný kolagen pro zlepšení pružnosti a pevnosti pleti. Sérum se dobře aplikuje i vstřebává a nevytváří na pleti nepříjemný film.

Tip: Sérum nanášejte na vyčištěnou pleť a po vstřebání tonika jemným vklepáváním.

Čtvrtý krok – hydratační emulze

HI-TECH LIPOSOME Calming Solution Energising Fluid

Také hydratační emulze z této řady má zklidňující účinky. Navíc přispívá k rychlejší regeneraci a obsažený ferment z rýže zlepšuje schopnost pokožky vázat vodu. Emulze je příjemná, ihned po aplikaci ucítíte, jak pokožku osvěží. Má velmi jemnou a nevtíravou vůni. Tento krok v péči o pleť jsme v redakci Prima Ženy vyzkoušely poprvé a mile nás překvapil.

Tip: Zklidňující emulzi jemně rozetřete po obličeji, jakmile se sérum vstřebá.

Pátý krok – Vyživující krém

HI-TECH LIPOSOME Calming Solution Restoring Cream

Nečekejte žádný hutný přípravek, který vaši pleť zalepí. Vyživující krém z této řady je lehoučký a příjemný, stejně jako ostatní produkty se dobře roztírá a vstřebává. Jako závěrečný krok korejské péče pleť posiluje a přispívá také k redukci jemných linek i hlubších vrásek. Obsah komplexu peptidů navíc zmírňuje výskyt pigmentových skvrn.

Tip: Krém nanášejte jemným rozetřením nebo vklepáváním konečky prstů.

Těchto 5 kroků péče o pleť navíc můžete občas doplnit i o plátýnkovou masku. Její aplikaci vložte mezi třetí krok (sérum) a čtvrtý krok (emulze).

Sdílejte článek
Štítky rituál pleť pokožka vzhled péče o pleť KORIKA GIVET Czech

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.