Móda a krása

25. února 2024 09:00

Komerční sdělení

Test plátýnkových masek: Viditelné výsledky za pár minut s korejskou značkou KORIKA

Také zbožňujete ten pocit sametově hebké a vyživené pleti? Pak rozhodně zkuste plátýnkové masky od korejské značky KORIKA. Vybírat můžete z mnoha typů, od omlazujících přes hydratační až po čisticí a detoxikační.

Součástí každodenní péče o pokožku bývá zpravidla její čištění, tonizace a aplikace pleťového séra a krému. Pro ještě lepší výsledky, ale i jako relaxační rituál, můžete využít pleťovou masku. Od doby, kdy se na českém trhu začaly objevovat ty plátýnkové, na ně nedáme dopustit. V redakci Prima Ženy jsme vyzkoušely několik druhů plátýnkových masek KORIKA a připravily jsme pro vás návod, jak je správně používat i výběr nejlepších z nich.

Korejská značka KORIKA v sobě spojuje nejvyspělejší asijské technologie s efektivními aktivními látkami. Pomáhá ženám zpříjemnit každodenní rituál krásy a její doménou jsou zejména vysoce kvalitní plátýnkové masky.

Jak správně aplikovat plátýnkové masky

  1. Nejprve pleť důkladně vyčistěte tak, jak jste zvyklá.
  2. Poté plátýnkovou masku jemně přiložte na tvář, uhlaďte a nechte působit.
  3. K uhlazení můžete využít prsty nebo masážní váleček na obličej.
  4. Po 20 minutách masku odstraňte a přebytky vmasírujte do pleti. Opět můžete pleť masírovat prsty nebo využít váleček či kámen gua sha.
  5. Dále pleť opláchněte a můžete pokračovat s další péčí tak, jak jste zvyklá, například aplikací séra a pleťového krému.

Tip: Pleťové masky bývá doporučováno aplikovat 1–2x týdně, pokud ale cítíte, že vaše pleť aktuálně vyžaduje intenzivní péči, můžete je na nějaký čas zařadit do denní rutiny.

Vyzkoušely jsme v redakci

Hydratační maska s hedvábím a kyselinou hyaluronovou

Hydratační plátýnková maska KORIKA Korean Heritage Silk & 8 Types of Hyaluronic Acid je opravdu jemná a při aplikaci příjemná. Obsahuje protein z hedvábí (sericin), který je bohatý na aminokyseliny a pomáhá redukovat známky únavy a pleť vypíná. I po sejmutí masky a umytí ucítíte, že je vaše pokožka mimořádně hladká. Komplex 8 typů kyseliny hyaluronové (v nízkomolekulární i vysokomolekulární formě) dodává pleti hydrataci, díky které je pružná, zářivá a odolnější vůči projevům stárnutí. Pozitivně hodnotíme také příjemnou vůni a fakt, že maska nijak nedráždí ani v okolí očí.

Maska proti vráskám s červeným ženšenem

Negativní projevy stárnutí pokožky mírní také plátýnková maska proti vráskám KORIKA Korean Heritage Red Ginseng & Adenosine. Je spojením tradičních korejských ingrediencí a pleť doslova rozzáří. Na červený ženšen nedají Korejci dopustit, jelikož zpomaluje stárnutí pleti a brání poškození buněk vlivem UVA a UVB záření, podporuje přirozenou elasticitu a prodlužuje životnost buněk pleti. Dále maska obsahuje adenosin, který zlepšuje tonus pleti tím, že podporuje produkci kolagenu a elastinu, a také extrakt z kořene lékořice, jenž se nejen v tradiční čínské medicíně využívá pro zklidnění pleti. Pocit po sejmutí masky a vmasírování elixíru je jedinečný, pleť je viditelně jemnější ještě další dny po aplikaci. Není divu, že produkt vyhrál 3. místo v soutěži nejlepší maska Harper's Bazaar Anti-Aging Awards.

Maska proti vráskám s fermentovaným vínem a kyselinou hyaluronovou

Máte rády víno? Blahodárně působí i na pleť a při relaxaci s maskou na obličeji si můžete nalít sklenku vašeho oblíbeného. Plátýnková maska proti vráskám KORIKA FermentBeauty Mask with Fermented Wine and Hyaluronic Acid zmírňuje projevy stárnutí a zanechává efekt bezchybné pleti. Pokožka je po použití hladká a zářivá jako po liftingu. Složení s kyselinou hyaluronovou, fermentovaným červeným vínem a extraktem ze vzácných bylin nás ihned zaujalo a v redakci jsme si masku zamilovaly.

Detoxikační borůvková maska

Borůvky jsou bohaté na antioxidanty a na vitaminy E a C, které hrají důležitou roli nejen v jídelníčku, ale i v regeneraci pleti. Detoxikační plátýnková maska KORIKA SuperFruits Blueberry se postará o její vyčištění a detoxikaci a zlepší regeneraci kožních buněk. Navíc je úžasně jemná, vhodná i pro citlivou pleť a příjemně voní. Po vyzkoušení borůvkové jsme se na ostatní druhy ovocných masek KORIKA okamžitě vrhly. Řada SuperFruits jich obsahuje celkem sedm a záleží jen na vás, kterou vyberete – vyživující, hydratační, rozjasňující... – anebo můžete postupně zkusit všechny a dopřát tak pleti intenzivní týdenní kúru.

Zklidňující maska s dračím ovocem

Další z této řady plátýnkových masek je zklidňující plátýnková maska KORIKA SuperFruits Dragon Fruit. Tropické dračí ovoce (pitaya) roste na kaktusech a obsahuje velké množství vitaminů, především vit C. Pokožku okamžitě zklidňuje, rozjasňuje a zlepšuje její elasticitu. Na naši pleť působí denně spousta negativních vlivů, které si často ani neuvědomujeme. Proto je tak skvělé najít si chvilku času jen pro sebe a dát pleti to, co potřebuje.

Tak po jaké masce sáhnete vy?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.