Celebrity

11. září 2024 07:37

Josef Šťastna

Krach rodiny po 18 letech. Milan Baroš přišel o manželku Terezu

Manželství bývalého reprezentanta Milana Baroše (42) a jeho manželky Terezy (38) je v troskách. Paní Tereza musela od manžela odejít, protože Milan nedospěl.

Roky to vypadalo, že Milan Baroš má stabilní manželství. Jenže poslední měsíce se spekulovalo nejen v bulváru o tom, že manželství fotbalové legendy prochází vážnou krizí.

Nakonec se Tereza Barošová objevila na akci, kde měla chuť mluvit. Redaktorům deníku Blesk pak popsala, že s Milanem to prostě dál nešlo.

"Myslela jsem si, že spolu zůstaneme napořád, jako Bergrovi. Ti jsou pro mě vzorem a ideálním párem. Ale je konec, po osmnácti letech. Milan je prostě věčný puberťák," uvedla pro Blesk paní Tereza.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rosenberg ukázal bydlení. Byt je nepřirozeně skromný. Robert k tomu má logické důvody

Zamilovaný pár měl svatbu v roce 2009 po třech letech randění. Veselka proběhla v Turecku, kde Baroš v té době hrál na klubové úrovni za Galatasaray Istanbul.

Dvojice spolu vychovávala dva syny. Dnes patnáctiletý Patrik a třináctiletý Matteo se oba věnují fotbalu. Rodiče by měli dávat velký pozor, aby rozpad rodiny neovlivnil jejich dospívání.

Podívejte se, jak to Barošovi jde na hřišti:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.