Celebrity

7. března 2023 09:57

Eliška Reiglová

Střílel Milan Baroš góly do cizí brány? Tajemný vzkaz jeho manželky naznačuje nevěru

Už v prosinci loňského roku někteří bulvární novináři informovali o rozpadu manželství fotbalového kanonýra Milana Baroše (41) a jeho ženy Terezy. Už tehdy tomu nasvědčoval mimo jiné i fakt, že jindy sdílná bývalá modelka už několik měsíců nezveřejnila společnou fotografii. Nyní na Instagram napsala zvláštní vzkaz. Naznačuje nevěru?

Milan Baroš si Terezu Barošovou vzal v roce 2009 a téhož roku se jim narodil syn Patrik. Idylka pokračovala a rodina se o dva roky později rozrostla o dalšího člena, když se manželům narodil syn Matteo. Zdá se ale, že nyní je všemu konec. „Bary a Tereza šli od sebe. Milan strašně tíhne k té své severní Moravě. Tereza to má obráceně. Je to Pražanda,“ řekl zdroj z okolí fotbalisty deníku Blesk.

Dříve manželé nevynechali příležitost zapózovat spolu pro desetitisíce sledujících a bývalá modelka vždy on-line svět zásobovala fotkami z dovolené nebo dokonalými fotkami od rodinného krbu. Zanedlouho tomu ale bude už rok od chvíle, kdy se na Instagramu s Milanem Barošem objevila naposledy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dámy, tady je návod, jak poznat psychopata

Fotografie s rodinou přidává Tereza Barošová i nadále, jejího manžela by na nich člověk ale jen těžko pohledal. Čas od času se s fanoušky podělí také o selfie, k poslednímu ale přidala velmi zvláštní vzkaz, který by mohl naznačovat, že rozpad manželství neproběhl v klidu.

„Dobrý muž nemiluje milion žen. On miluje jednu ženu na milion způsobů,“ napsala Tereza pod snímky, na kterých se usmívá. V komentářích se jí pak dostalo podpory od řady fanoušků, na tu už ale nijak nereagovala.

Skvělé seriály a nové filmy si můžete pustit už dne. Vstupte s námi do světa zábavy!

Už dříve Tereza Barošová různými citáty sdílenými na Instagramu naznačovala, že v jejím životě došlo k zásadním změnám. „Někdy nás život obrátí vzhůru nohama, aby nás naučil, jak znovu žít s hlavou vzhůru,“ napsala například už před nějakým časem.

Podívejte se, jak slavil narozeniny Barošův kamarád Jan Koller:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.