Celebrity

12. února 2023 05:55

Tomáš Durčák

Filip Pešán prožil rok hrůzy. Vyhazov z reprezentace, klubu a teď i rozpad manželství

Originální seriály právě online na prima+

Ještě před rokem se zdálo, že bývalý hokejový útočník a trenér Filip Pešán má svůj život perfektně nalajnovaný. Byl hlavním trenérem české hokejové reprezentace a s milující manželkou, bývalou lyžařkou Lucií Hrstkovou, společně vychovávali syna Patrika a dceru Elenu. Nyní je ale vše jinak.

Po loňském výbuchu národního týmu na Olympijských hrách byl Pešán z pozice trenéra odvolán. Podařilo se mu aspoň získat smlouvu ve Švýcarsku, kde od května 2022 trénoval. Již v prosinci však dostal kvůli neuspokojivým výsledkům padáka i zde. A nyní přišla třetí rána – jeho manželka Lucie oznámila, že jejich manželství je u konce.

„Doma šéfuju já. Filim mi říká, že v kabině ho všichni poslouchají. Pak ale přijde domů, dvě malé děti a já, prý neví, jak na nás a jakou taktiku zvolit,“ vtipkovala v roce 2021 Lucie Pešánová-Hrstková pro Blesk. Zde zároveň přiznala, že její manžel to s ukazováním emocí nikdy moc neuměl: „Filip vždycky své emoce spíš skrýval, zato já jsem pravý opak.“

A možná i nedostatek projevovaných citů nakonec způsobil, že se dvojnásobná matka a bývalá olympijská lyžařka rozhodla své manželství s Pešánem ukončit. „Některé společné cesty končí dřív, než bychom chtěli. V určitém okamžiku ale víme, že jsme na nich došli na konečnou a že dál už prostě musíme jít každou svou cestou sám,“ napsala k fotce s manželem na Instagram a přidala hashtag #theend.

Její Instagram je důkazem toho, jak rozdílné životy s manželem zřejmě v poslední době žili. Zatímco on se v trenérské kariéře musel potýkat s jedním neúspěchem za druhým, Lucie očividně tráví spoustu času na horách a nebojí se vyfotit ani nahoře bez. Skvělou figuru by jí ostatně v jejím věku mohly závidět i mnohem mladší ženy.

Sdílejte článek
Štítky rozvod rodina Instagram trenér děti hokej vyhazov Filip Pešán česká hokejová reprezentace Lucie Hrstková-Pešánová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.