Celebrity

25. července 2022 14:56

Josef Šťastna

Vdova po Josefu Vašíčkovi se vdala. Po leteckém neštěstí opět našla lásku u hokejisty

Dne 7. září 2011 se jí zhroutil celý svět. V Rusku tehdy došlo k letecké havárii, při které zemřel její snoubenec Josef Vašíček. Českému hokejistovi bylo 30 let. Nyní našla Michaela Jajtnerová (39) znovu štěstí, vdala se za hokejistu Lukáše Lhotáka (29).

Osudný den se zapsal černým písmem do dějin českého i slovenského hokeje. Při leteckém neštěstí zemřeli Karel Rachůnek, Jan Marek a Josef Vašíček. Na Slovensku se fanoušci a rodina těžce smiřovali se ztrátou slovenského reprezentanta Pavola Demitry.

Po hokejistech zůstaly zdrcené manželky, které se ze dne na den musely smířit s tím, že přišly o hlavy svých rodin. Například Jan Marek měl doma novorozeného syna, se kterým se nestihl ani pořádně pomazlit. Říkal si, že rodině vše vynahradí, až skončí sezona. Živý se ale z Ruska nevrátil a syn dnes zná tatínka jen z fotografií a vyprávění.

Jakub Voráček vzpomíná na Karla Rachůnka:

Bolest v srdci nosila také Michael Jajtnerová. Dvojice chystala veselku a Michaela pomalu vybírala svatební šaty. Najednou však musela bílou vyměnit za černou – čekal ji pohřeb milovaného muže... „Když Pepča odešel, uzavřela jsem se do sebe. Brala jsem léky na deprese, pořád jsem ujížděla někam pryč, nedělalo mi dobře být doma v Brodě. Tohle datum pro mě je a už navždycky bude nejčernějším dnem v roce. Je neskutečné, že už to je deset let. Pořád mi přijde, že se to stalo nedávno,“ popsala své pocity pro web iDNES.cz loni v létě.

Vdova po hokejistovi Vašíčkovi našla štěstí a klid. A také manžela. Vzala si hokejistu Lukáše Lhotáka a snímky umístila na sociální sítě. Gratulujeme!

Posted by Ano, šéfe! on Monday, July 25, 2022

Za rok ale ušla kus cesty. Láskou nyní hoří k útočníkovi švýcarského EHC Olten Lukáši Lhotákovi. Toho si vzala za muže v prostředí Mlýna Davídkov, o svatbě jako první informoval web iSport.cz. O emotivní moment se postaraly manželky dalších českých hrdinů, kteří při neštěstí zemřeli. Za družičky totiž šly Kateřina (42), jež přišla o Karla Rachůnka (†32) a dnes je manželkou hokejisty Petra Vampoly (40), a Lucie Marková, které při havárii zemřel milovaný manžel Jan.

Sdílejte článek
Štítky rodina svatba hokejista tragédie úmrtí hokej letecká nehoda přítelkyně Karel Rachůnek Jan Marek Josef Vašíček

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.