Celebrity

26. července 2022 05:30

David Laštovka

Saša Rašilov září štěstím. Dočkal se vytouženého chlapečka, nesmí o něm ale mluvit

Pro mnoho žen je Saša Rašilov, který slaví 50. narozeniny, jedním z nejkrásnějších českých herců. Po rozvodu s Vandou Hybnerovou (53), s níž má dvě dospělé dcery Josefínu (28) a Antonii (24), se znovu oženil a s nynější manželkou Ludmilou má dvě malé holčičky – pětiletou Marušku a dvouletou Emilku. Jeho nejstarší dcera už ho navíc udělala dědečkem. Jak si svou novou životní roli užívá?

Když se před devíti lety Sašovi Rašilovovi a Vandě Hybnerové definitivně rozpadlo manželství, jejich dcery to těžce nesly. Nejstarší Josefína, která před několika měsíci přivedla na svět krásné miminko a ještě si k tomu stačila nadělit diplom z vysoké školy, se na své sociální síti svěřila, že kvůli rozchodu rodičů trpěla depresemi a měla problém dostudovat.

„Moje máma mi po obhájení bakalářky řekla: ‚Tak gratuluju, už jsme ani nečekali, že to doděláš.‘ A popravdě? Já taky ne. Moje studium se rozbředlo, roztálo a postupně vypařovalo spolu s více či méně komplikovaným životem, jaký vedu. Rozvod rodičů, ztráta domova, rozchod, smrt koně, deprese, stěhování, práce, láska, zásnuby, svatba, těhotenství, porod, péče o miminko,“ napsala Josefína.

Nejvíce šťastná je za to, že se vztahy mezi rodiči postupem let podařilo urovnat. Důkazem toho byla její promoce, na kterou přišli oba. „Promoce byla pěkná a noblesní. Rodiče byli společně v jedné místnosti i naproti sobě nenuceně a s úsměvem pili kafe v kavárně – a to pro mě bylo skoro víc než držet tubu s diplomem. Taky mi rodiče donesli každý kytku a oba vybrali stejné růže a mě to děsně dojalo. Chápete,“ popsala své pocity Josefína.

Rašilov má od dcery zákaz hovořit o vnukovi

Saša Rašilov, který se do padesátky stihl stát nejen čtyřnásobným otcem, ale i dědečkem, se z vnoučka nesmírně těší. Jen o tom prý nesmí veřejně mluvit. „Od dcery Pepiny mám zakázáno se o tom šířit,“ uvedl v rozhovoru pro Novinky.cz. Vzhledem k tomu, že děti miluje, je zřejmé, že i dědeček z něj bude znamenitý. Jako otec se oběma svým malým holčičkám maximálně věnuje, u pětileté Marušky už navíc spatřuje velký muzikální talent.

Saša a Lída Rašilovovi u Honzy Dědka mluvili o dětech i plánech do budoucna

„Asi jako každý rodič mám v otázce, které dítě je nejkrásnější a nejtalentovanější, jasno. Předesílám tedy, že půjde o hodnocení nekritického milujícího otce. Podle mého soudu krásně zpívá, slyším, jak čistě intonuje, vnímá rytmus, a hlavně spontánně na hudbu reaguje. Emilka má taky hodně temperamentu, zatím není jasné, zda hudebního,“ prozradil dále v rozhovoru Rašilov. Vzhledem k tomu, že je jeho manželka o 13 let mladší, nevylučuje, že si spolu ještě jedno dítě pořídí. „Oba jsme ze tří dětí, máme dvě. Je možné, že se ještě něco přihodí,“ naznačil herec.

Sdílejte článek
Štítky rozvod manželství narozeniny herec děti vnuk dcery Vanda Hybnerová Saša Rašilov mladší Ludmila Rašilovová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.