Celebrity

8. června 2022 13:00

Vanesa Havlíková

Saša Rašilov jako hrdý starousedlík ze Zbraslavi: Místo bydliště nám můžou závidět

Show Jana Krause - Saša Rašilov

Oblíbený český herec Saša Rašilov (49) září na divadelních prknech i na televizních obrazovkách. V legendární červené pohovce u Jana Krause se rozpovídal o svých dcerách, vnučce i o tom, že se stihl přestěhovat do svého rodného místa, kde se mu dle všeho žije nejlépe.

Herec Saša Rašilov, který zanedlouho oslaví své padesáté narozeniny, má herectví díky slavným předkům v krvi. Na rodinou tradici nedávno navázal i co se týče bydlení – s manželkou a dětmi se nastěhoval do vily na Zbraslavi, kterou koupil už jeho dědeček (slavný prvorepublikový herec Saša Rašilov starší) a shodou náhod stojí v Rašilovově ulici.

Zbraslav jako město závisti

Saša Rašilov mladší dosud vyzkoušel žít po celé republice, ale právě Zbraslav je místo, kam se herec rád vrátil. „Nejlepší je bydlet někde v Praze, ale trochu mimo centrum. Na Zbraslavi je hlavně ta naše Vltava, která pak teče tím centrem, a už i tady je taková celkem kultivovaná a hezká, což já jako rozený u Vltavy kvituju s povděkem – na Zbraslavi jsem se narodil – a my jsme od té řeky vzdušnou čarou třeba 60 metrů,“ upřesňuje herec, o kterém se říká, že je ekologicky založený.

Saša je na své rodné místo hrdý a lokalitu by už neměnil. „Naproti nad námi bylo největší keltské hradiště ve střední Evropě a ten kopec se jmenuje Závist. A podle toho, jak spousta lidí, kteří nemají jako já tu možnost být tam starousedlíky, o Zbraslavi mluví, je jasné, proč to ti Keltové takto nazvali. Protože je to fakt takové místo, které nám budou moct akorát závidět,“ říká hrdě o svém bydlišti v pořadu Show Jana Krause, kde ho můžete vidět ve středu večer na Primě.

Čtyřnásobným otcem a zároveň dědečkem

Rašilov, kterého můžete znát například ze seriálu Velmi křehké vztahy, je otcem čtyř dcer, s exmanželkou Vandou Hybnerovou (53) má nejstarší dceru Josefínu (28) a o čtyři roky mladší Antonii. Se současnou manželkou Lídou (37) má herec malé holčičky Marušku (5) a Emilku (2). A jak se říká, dětí není nikdy dost, a tak do rodiny přibylo další miminko. Porodila jeho nejstarší dcera Josefína (28). Společně s moderátorem pak proberou, o kolik let je vlastně starší jeho současná žena než jeho nejstarší dcera Josefína. Nakonec se doberou k číslu 9.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.