Celebrity

20. července 2022 12:02

Vanesa Havlíková

Saša a Lída Rašilovovi o šíleném seznámení a svých plánech: Děti ještě aspoň čtyři

Saša a Lída Rašilovovi v pořadu 7 pádů Honzy Dědka

Saša Rašilov (49) s manželkou Ludmilou Rašilovovou (37) během letního rozhovoru s Honzou Dědkem prozradili detaily o jejich kuriózním seznámení, rozpovídali se o plánech do budoucna a o touze mít další děti.

Manželé Rašilovovi se seznámili jako správní herci na divadelním jevišti. Příliš romantické to ale nebylo. Oblíbený herec si totiž Lídy všiml až v momentě, kdy se málem zabila při nepříjemném pádu na jevišti.

Okolnosti seznámení

Ludmila Rašilovová upoutala pozornost svého manžela Sašu Rašilova Vskutku kuriózním způsobem. Sympatický pár totiž dala dohromady Lídina nešikovnost během hry Ze života hmyzu, kde hrála společně s dalšími herci. Lída se zranila přímo na divadelních prknech, aby se o ni herec začal víc zajímat.

„Ty sis mě všiml, když jsem spadla z bazénu,“ připomněla Lída Sašovi (ne)šťastný okamžik během zkoušení představení v Národním divadle. „Toho si všimli v tu chvíli všichni, toho si nešlo nevšimnout,“ bavil se při stejné vzpomínce Saša Rašilov. „Lída hrála v company v představení Ze života hmyzu, kde byla skupina pohybově nadaných herců, kterým nebude vadit, když jim bude někdo při zkoušení dva měsíce říkat: Teď jste jepice, běžte zleva doprava, teď jste komáři, leťte zepředu dozadu… Měli takový nástup, já jsem stál vepředu na forbíně s kytarou, oni přibíhali a tam byla fontánka, kterou se Lída rozhodla ladně přeskočit. Ale zakopla takovým způsobem… to se fakt nevidí. Kromě toho, že si přerazila holeň, letěla a celé Národní divadlo zadunělo.

„Nechtěl jsem se tam dívat, protože jsem si říkal, že je tam asi někdo mrtvej. A pak se ozvala Lída: ‚Dane, to je fakt blbá situace.‘ Tak jsem se otočil, kdo to je, to mě fakt zajímalo,“ odvyprávěl herec osudový okamžik, který předznamenal další manželství a další dvě dcery.

Touha po dalších čtyřech dětech

Manželé Rašilovovi spolu mají dvě malé holčičky Marušku (5) a Emilku (2). Herec Saša Rašilov, kterého můžete znát například ze seriálu Velmi Křehké vztahy má již další dvě dcery Josefínu (28) a Antonii (24) z předchozího manželství s Vandou Hybnerovou (53). Oblíbený český herec se tak může pyšnit rolí čtyřnásobného otce a dědečka zároveň, protože nejstarší dcera Josefína se nedávno stala maminkou. Podle toho co Saša Rašilov prozradil v Pohádkových 7 pádech Honzy Dědka je otevřený dalším dětem. Ke svým dcerám by si přál ještě další syny a nejraději aspoň čtyři.

„Mám čtyři holky. Teď ještě čtyři kluci, to je můj plán. Jsem akorát na té dělicí čáře,“ šokoval herec nejen Honzu Dědka, ale především svoji manželku Lídu, která skutečně nevypadala, že by se cítila na další čtyři potomky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.