Kvízy

27. června 2023 09:00

Komerční sdělení

Kvíz: Otestujte své znalosti o včelách a objevte krásu a sílu přírody v jedinečných výrobcích od APIVITA!

Vítejte ve včelím království! Tento kvíz vás zavede do fascinujícího světa včel a jejich úžasných přírodních darů. Objevte spolu s námi, jak APIVITA, přírodní kosmetická značka se závazkem k udržitelnosti a péči o přírodu, využívá výhod včelích produktů ve svých inovativních výrobcích. Během tohoto kvízu budete mít příležitost prozkoumat všechny aspekty včel, i jejich přínos pro kosmetiku.

SOUTĚŽTE S DR. MAXEM A APIVITOU

Včely jsou pro přírodu nepostradatelné a APIVITA si je toho plně vědoma. Tato řecká kosmetická značka pečlivě a eticky získává včelí produkty, jako je med, včelí vosk propolis a mateří kašička, které mají výjimečné vlastnosti pro péči o pleť. Výzkum ukazuje, že včelí produkty jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které pomáhají zlepšovat hydrataci, regeneraci a napomáhají udržovat mladistvý vzhled pokožky. APIVITA se pyšní tím, že spolupracuje s lokálními včelaři a podporuje udržitelné zemědělství, aby zajistila, zdravé a prosperující včelí populace. Připravte se na kvíz plný fascinujících informací o včelách a kosmetice, která se inspiruje jejich jedinečnými dary.

Vydejte se s námi do fascinujícího světa včel a nechte se inspirovat jejich úžasným dědictvím pro vaši krásu! Vyzkoušejte si, co vše o včelách víte

1 11 Proč jsou včely pro lidstvo tak důležité?

2 11 Kolik včel přibližně žije ve včelím úlu?

3 11 Jaké jsou hlavní včelí produkty?

4 11 Co je exkluzivní potravou včelí královny?

5 11 Jaký je hlavní účinek mateří kašičky na pokožku?

6 11 Proč včely produkují propolis?

7 11 Čím je med prospěšný pro pokožku?

8 11 Včelí vosk je velmi prospěšný pro pokožku, protože....

9 11 V roce 2017 byl OSN schválen Světový den včel, který má zvyšovat povědomí o důležitosti včel pro planetu. Víte na který den připadá?

10 11 Tipněte si, co znamená název kosmetické značky APIVITA?

11 11 Kosmetická značka APIVITA je průkopníkem v mísení .................. s rostlinnými extrakty a organickými esenciálními oleji, které společně podporují přirozenou krásu.

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

Sledujte web Prima Ženy, kde pro vás chystáme soutěže s lékárnou Dr. Max o produkty značky APIVITA. A přesvědčte se o účincích této přírodní kosmetiky na vlastní kůži!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.