Láska klepe na dveře: Polibek v dešti změní milencům svět

Láska klepe na dveře (38) - Vesmírné překvapení pro Edu

Eda a Sarkan prožívají utajenou lásku. Turecká telenovela Láska klepe na dveře přináší jeden z nejúspěšnějších televizních příběhů za poslední roky. Podívejte se na zásadní moment jejich vztahu.

Začínali spolu jako úhlavní nepřátelé. Prsty v jejich bizarním seznámení měla umanutá Eda, která se potkala s bohatým majitelem architektonického studia, jenž nevědomě zrušil pohledné studentce vysokoškolské stipendium. Edě se rázem změnil svět. Její sen o profesi zahradní architektky se ze dne na den rozplynul. A tak se to se Sarkanem Bolatem snažila vyřídit sama. Shoda bizarních náhod a neústupnost obou je svedla dohromady intenzivněji, než by sami čekali. Eda a Sarkan jsou kolegové a právě teď tajní milenci v seriálu Láska klepe na dveře.

Úmluva, která změnila vše, a nesmrtelný dar pro Edu

Sarkan je zvyklý dostat to, co chce. Jeho snoubenka ho opustila a rozhodla se předstírat nový vztah. Sarkan na oplátku využil pohledné Edy, která mu měla zahrát snoubenku. Chemie mezi dvojicí přímo prostupuje a jiskří, arogantní podnikatel si však dlouho nechtěl připustit, že by k Edě mohl něco cítit.

Teď je ale vše jinak, Eda a Sarkan jsou spolu a tráví společně romantické večery. Zamilovaný Sarkan daroval mladé Edě přímo vesmírný dárek, jenž na rozdíl od všeho pozemského vydrží věky. Zásadní moment ještě posílí vášnivý polibek v kapkách deště.

Láska nejen před kamerou

Pohlednou brunetu v seriálu ztvárňuje bývalá modelka a vystudovaná turecká herečka Hande Erçel. Turecká herečka působí v showbyznysu od roku 2013, nejznámější roli ztvárnila v televizní show Günesin Kizlari, kde hrála postavu Selin Yilmaz, nebo v seriálu Sen Çal Kapımı, kde si zahrála hlavní ženskou postavu jménem Eda Yıldız. Ve stejný rok začínal s kariérou i její čtyřiatřicetiletý kolega Kerem Bürsin (Sarkan Bolat).

Jak to tak bývá, i tato úspěšná televizní dvojice pocítila lásku nejen před kamerou. Hande Erçel a Kerem Bürsin začali podle médií randit v červnu v roce 2020.

Tureckou telenovelu Láska klepe na dveře můžete sledovat každý den na Prima LOVE po 16. hodině nebo on-line na iPrima.cz.

Sdílejte článek
Štítky láska FTV Prima telenovela turecké seriály Láska klepe na dveře

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.