Celebrity

15. prosince 2023 11:22

redakce Prima Ženy

Lednové vydání magazínu Playboy je tady! Všechny uhranula nádherná Julie Hojdyszová

Unikátní pictorial v lednovém vydání Playboy magazínu přináší fascinující příběh Julie Hojdyszové. Miss, která se vzdala korunky ve prospěch svobody a rebelství, nás vede do světa odvahy, krásy a nečekaných rozhodnutí. Připravte se na vizuální a emocionální zážitek, který vystihuje esenci života bez omezení.

Julie Hojdyszová nevolila tradiční cestu, místo toho se rozhodla žít podle svých pravidel. Její odvaha vstoupit do světa vlastních snů a cílů, bez ohledu na očekávání společnosti, nám předkládá otázku, co to znamená být skutečně svobodným. Julie Hojdyszová sdílí své pocity: „Pro mne svoboda znamená být věrná sama sobě, svým životním hodnotám a všemu, v co věřím. Bez ohledu na to, co si o mé volbě myslí okolí. Za každým svým rozhodnutím si pevně stojím a žádné bych nevrátila zpět.“

Focení pro Playboy se odehrálo v dechberoucím prostředí novobarokního sálu Boccaccio v hotelu Grand Hotel Bohemia v Praze 1. Pod taktovkou fotografky Anny Koniaevy vznikl pictorial, ve kterém je Julie zahalena do diamantů poskytnutých společností ATT Investments. Tyto klenoty neslouží jen estetickému dojmu; symbolizují jedinečnost a krásu každého z nás.

„Publikování Julie Hojdyszové na naší titulní straně bylo rozhodnutím podloženým nejen její výjimečnou krásou, ale také silou jejího osobního příběhu. Julie reprezentuje odvahu vzdát se tradičních standardů krásy a žít autenticky. Věříme, že její příběh bude inspirací pro naše čtenáře a otevře okno do světa, kde síla identity překračuje povrchní normy. S Julií jsme vytvořili nezapomenutelný moment, který chceme sdílet s naší komunitou, a podporovat tak pozitivní změny v diskuzi o kráse a svobodě,“ dodal Ján Bulka, marketingový manažer.

Připravte se na okouzlující putování do světa smělosti a krásy, kde Julie Hojdyszová představuje nezapomenutelný příběh a jedinečný pohled na svět. Možná i vy se necháte inspirovat a začnete psát svůj vlastní příběh, plný diamantů a nezapomenutelných chvil.

V lednovém vydání najdete také zajímavý rozhovor s jezdcem Petrem Pilátem, odvážné odpovědi Janka Ledeckého na 20 otázek a exotický výlet s labužníkem Petrem Dzingelem do čínského vnitrozemí za sušenými krysami a netopýry. Přijměte pozvání do světa odvahy, rebelství a krásy s lednovým vydáním Playboy magazínu. Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články.

Lednové číslo magazínu Playboy je v prodeji od 14. prosince 2023.

Podívejte se také na rozhovor s Lady Dee:

Sdílejte článek
Štítky krása časopis Playboy Julie Hojdyszová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.