Legenda české žurnalistiky je zpět. Josef Klíma se vrací se svým pořadem na Primu

Podzimní sezóna na Primě

Legenda české žurnalistiky je zpět! Josef Klíma se i s celým svým týmem vrací na televizi Prima a už od září bude rozkrývat šokující kauzy a bojovat proti práci šmejdů a zločinců komplikujících život lidem, kteří se sami dokážou jen těžko bránit.

„Jsem moc rád, že se na Primu vrací publicistický pořad, který má smysl. Naším cílem totiž primárně není pobavit publikum, ale ukázat to, jak se snažíme znepříjemňovat život lumpům, a naopak pomáhat lidem v nesnázi. S celým mým týmem chystáme řadu silných příběhů. Buďte u nich s námi,“ říká moderátor pořadu Josef Klíma.

Případy Josefa Klímy se zaměří hlavně na problémy, které diváky nejvíc tíží. Nečekejte tedy rozplétání těžko pochopitelných politických kauz, ve kterých se ztrácí i kdejaký odborník. Tým kolem Josefa Klímy půjde hlavně po podvodnících, kteří komplikují život obyčejným lidem, a bude objasňovat detaily trestných činů, ve kterých jsou nejasnosti či podezření na křivá obvinění. A dostane se i na objasňování záhad, které zůstávaly dlouhé roky obestřeny tajemstvím.

Nový publicistický pořad Případy Josefa Klímy sledujte každou středu od 22:50 na Primě.

Nenechte si ujít také bohatou seriálovou tvorbu na streamovací platformě prima+:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.