Celebrity

20. května 2023 14:00

Marie Makovská

Lela Vémola podporuje Karlose útočením na sítích. Měli jsme těžkou noc, obhajuje se

Napětí před dlouho očekávaným soubojem v MMA mezi Karlosem „Terminátorem“ Vémolou a Patrikem Kinclem se stupňuje. Poslední dny a hodiny bývají spojené s dosahováním ideální hmotnosti zápasníků, a tak není divu, že je Karlos ve velkém stresu a s ním i jeho milující manželka Lela.

„Spolu tvoříme super tým. Celou noc jsme nespali, ale můj muž navážil na krále. A zítra si jdeme pro vítězství,“ napsala Lela Vémola na svůj Instagram k fotce, na které Karlos vypadá přinejmenším vyčerpaně. Toho si samozřejmě okamžitě všimli fanoušci, ale i všudypřítomní rýpalové, jejichž rajónem jsou sociální sítě.

Přečtěte si také: Snažím se být silná kvůli dětem. Lela emotivně zhodnotila Karlosovu divokou aféru

Ti si neodpustili poznámky, že Karlos rozhodně spokojeně a připraveně nevypadá. Na všechny připomínky ale Lela našla okamžitou odpověď. „Zkus shodit za jeden den tolik kil, jak by ses tvářil ty! Ty bys to ani neshodil,“ vysmála se jednomu z komentujících. „Tvoje hlava už dožrala,“ vrátila urážku o tom, že Karlosovi lvi brzy dožerou, dalšímu. Svoje výlevy pak obhajovala tím, že mají za sebou s manželem náročnou noc.

Co řekl o zápasu Vémoly s Kinclem MMA zápasník Daniel Škvor?

Není výjimkou, že největší napětí před MMA soubojem vytváří právě dva hlavní aktéři a rivalové, ale fanoušci si také umí pořádně přisadit. A protože pan a paní Vémolovi by už nejspíš nemohli být od Kinclových odlišnější, výrazně se rozdělily také jejich fanouškovské tábory.

Co mají ale Lela Vémola s Pavlou Kinclovou společné, je rozhodně fakt, že své muže milují a podporují v dobrém i zlém. Sdílí s nimi každý okamžik jejich přípravy na důležitý večer a jistě už se obě těší, až vyhrocené chvíle skončí. Před tím nás ale ještě čeká velká dávka emocí.

Sdílejte článek
Štítky Instagram urážka Karlos Vémola Oktagon MMA Patrik Kincl Lela Vémola Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.