Celebrity

16. května 2023 05:30

Tomáš Durčák

Z dobrých přátel největšími rivaly. Karlos Vémola a Patrik Kincl vedou odlišné životy

SPECIÁLNÍ VYSÍLÁNÍ (122)

Českou MMA scénu čeká doposud nejsledovanější duel roku 2023. Souboj Karlose Vémoly (37) s Patrikem Kinclem (33) má totiž i osobní dramatický podtext a nabídne odvetu, na niž oba nesmiřitelní sokové čekají už celých pět let. Jaké životy vedou oba zápasníci mimo klec? Rozdílnější už asi ani nemohou být.

Karlos Vémola, jenž sám sebe tituluje přezdívkou „Terminátor“, je z této dvojice tím, koho téměř není třeba představovat. Pozornost na sebe totiž rozhodně upoutat umí. Ať už třeba tím, že má doma nefalšovanou zoo plnou exotických zvířat, kde nechybí žralok či lvi, nebo svou očividnou vášní pro luxusní a extravagantní věci, jimiž zdobí nejen svůj šatník, ale i domov.

Mohlo by vás zajímat: Lvi dělají problémy jako první. Policie vyšetřovala Vémolovu zoo

Zároveň si během let užil celou řadu menších i větších kauz –⁠ nejen v souvislosti se vztahem s manželkou Lelou (33), ale i s jinými ženami. V roce 2022 na sebe rovněž upřel pohled veřejnosti, když uspořádal dle svých slov „svatbu roku“, na níž si Lelu po letech soužití vzal a kam mimo jiné pozval zástup známých osobností českého i slovenského showbyznysu. Dnes již čtyřnásobný tatínek má s Lelou dceru Lily a syna Rockyho. Z předešlého vztahu má ještě starší nevlastní dceru Sky a syna Karlose juniora.

Známý je Vémola také svou mohutnou a všudypřítomnou komerční image, v rámci níž má uzavřenou celou řadu spoluprací, a tak až na výjimky většinu svých veřejných vystoupení zároveň pojímá jako šanci na reklamu pro sebe a své partnery, což je patrné i z jeho sociálních sítí.

Čtěte také: Lela Vémola byla ztrapněná na veřejnosti. Zastala se svého muže Karlose a už to jelo

Servítky si nebere ani před hojně očekávaným zápasem. „Za těch několik let se toho stalo hodně. Patrik se chtěl vyšplhat po mých zádech. Že se nemáme rádi –⁠ o to ten zápas bude větší. Budu mladým klukům pořád dokazovat, že Terminátor nepatří do starého železa,“ okomentoval nadcházející zápas Vémola v exkluzivním slovním duelu s Patrikem Kinclem na CNN Prima NEWS.

Kincl Vémolu nemusí, ruku mu ale podá

Jeho protivník, kterého „Terminátor“ již jednou před pěti lety porazil, je však dle svých slov na odvetu perfektně připraven a věří, že Karlose definitivně odešle do MMA důchodu. „Jsem na tom lépe než výborně. Moje ruka je silnější a rychlejší než kdy dřív. Skoro tomu nemůžu věřit. Těším se, až ji vypustím. Jdu si pro vítězství,“ reagoval na sebevědomá slova Vémoly Kincl, který se vyjádřil i k tomu, proč se z dřívějších kamarádů stali úhlavní rivalové.

Mohlo by vás zajímat: Richard Genzer napadl Karlose Vémolu. Škrtil ho a křičel, že ho zabije

„Syndrom sněhové koule. Něco se řeklo a už se to valilo,“ popsal Patrik Kincl vznik konfliktu, jehož konce už se dle slov obou zápasníků zřejmě nikdy nedočkáme. Vzájemný respekt však k sobě oba fighteři stále chovají. „Kamarádi nikdy nebudeme, ruku mu ale podám,“ dodal Kincl, na jehož slova Vémola reagoval podobným postojem.

Kincl si své soukromí mnohonásobně více střeží

Faktem je, že z dnešního pohledu je vcelku zřetelné, proč si oba muži příliš nerozumí a téměř vše vidí trochu jinak než ten druhý. Zatímco Karlos Vémola ve veřejném prostoru velmi často vytváří vlny i svým soukromým životem, Patrik Kincl s manželkou, volejbalistkou Pavlou Kinclovou, to má přesně naopak. Před třemi roky se stal otcem, když se jim narodila dcera.

Čtěte také: „Monster“ Kníže si to opět rozdal s Kozmou! Přidal se i Procházka. Kdo si koho podal?

Bližší pohled na jeho vystupování i sociální sítě však ukazuje, že Patrik navenek žije a dýchá pouze pro MMA, zatímco soukromý život si z velké části nechává jen pro sebe. I v jeho případě se tu a tam objeví nějaká spolupráce, ale jinak se naprostá většina jeho veřejných prohlášení i postů týká bojového umění, tréninků a zápasů jako takových. Když ovšem jde o Karlose, nebojí se ani on sáhnout pro nejednu slovní podpásovku. To se ostatně ukázalo již v březnu na první předzápasové tiskové konferenci organizace Oktagon.

„Já radši nebudu nic říkat, protože si musím dávat pozor na pusu, když jsem poblíž Kincla. On by pak na mě posílal žaloby,“ rýpnul si Vémola do faktu, že na něj Kincl dříve podal trestní oznámení pro pomluvu. „Nenechám si líbit ty pomluvy a lži, co si vymýšlíš. K té žalobě jsi mě ve finále přivedl ty sám tím, když žaluješ tu mladou žabku, se kterou chodíš na dvouminutová randíčka,“ pálil rovněž ostrými Kincl, přičemž narážel na Vémolovu aféru s pornoherečkou Rikou Fane. Jeho slova rozzuřila i v publiku sedící Lelu Ceterovou. Je tedy jisté, že 20. května půjde v kleci O2 areny o mnohem více než jen o vítězství v zápase MMA – toto bude zcela osobní.

Sdílejte článek
Štítky nevěra rodina manželka konflikt kauza MMA děti soukromí Karlos Vémola zápas Lela Ceterová rivalové Patrik Kincl Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.