Celebrity

13. dubna 2023 14:45

Kisa Císařová

„Monster“ Kníže si to opět rozdal s Kozmou! Přidal se i Procházka. Kdo si koho podal?

Denisa za kormidlem BONUS

Když se tihle dva prvně jmenovaní bijci a věční rivalové potkali v kleci v roce 2017, zkušený Monster (45) tehdy mladičkého Kozmu (30) zdrtil. Když si to pak o titul rozdali loni, po pěti kolech Kozma Monstera udolal a urval si titul pro změnu zase pro sebe. Od té doby se obou všichni neustále ptali, kdy si to spolu opět rozdají. Stalo se! O pozici toho nejlepšího navíc s oběma zabojoval i šampion UFC v polotěžké váze Jiří BJP Procházka (30). A pozadu nezůstaly mimo jiné ani dvě dámy – profesionální boxerky. O co tady šlo?

Pokud čekáte, že se všichni společně zavřeli do klece a vypukl zápas ve stylu „ring volný“, tyhle fantazijní představy se vám nesplní. Tedy aspoň zatím ne. Tři výše zmínění pánové plus boxerky Lucie Sedláčková a Fabiana Bytyqi a také barber celebrit a slavných Laky Royal společně s truhlářem a expartnerem Agáty Hanychové Adamem Raiterem postupně navštívili talk show Denisy Gudelj s názvem Denisa za kormidlem. Jelikož je krásná černovláska nejen playmate, ale zároveň i majitelkou kapitánských zkoušek, své hosty si zvala na luxusní jachtu President, na jejíž palubě se pak v každém díle odehrály nejen rozhovory.

Krásná a svůdná moderátorka je totiž k tomu všemu také takzvanou ring girl. A tak si vybírala hosty pro svůj pořad z řad profesionálních zápasníků, případně těch, kteří se aspoň jednou v životě utkali v profi zápase. Pro každého z nich si pak Denisa připravila v rámci pořadu i speciální sportovní výzvu. A jelikož se pořad natáčel na jachtě, souvisela i fyzická výzva právě s plavbou a obsluhou velkého a honosného plavidla. Každý soutěžící dostal za úkol vyběhnout od kormidla na palubu, rozvázat speciální námořní uzel na provazu, který, aby nikdo nemohl mít pochyby, uvázal samotný kapitán jachty na zábradlí lodi.

Následně bylo třeba postupně vytáhnout pomocí lana na palubu dva gumové fendry, nejdříve menší a poté větší. Úkol skončil ve chvíli, kdy se soutěžící druhou stranou paluby jachty vrátil zase zpět ke kormidlu. A to všechno samozřejmě na čas. Jak se sportovně nadaným hostům dařilo? Vedli si lépe muži, nebo vítězství na svou stranu strhly ženy? Byla pro rychlejší zvládnutí úkolu zásadnější síla, pořádná rychlost, nebo prokázaná bystrost a chytrá práce s uzly? Podívejte se na video v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky rozhovor jachta Jiří Procházka David Kozma kníže Ultimate Fighting Championship OKTAGON MMA

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.