Celebrity

15. února 2023 06:00

Kisa Císařová

Laky Royal přiznal, že propadl drogám i gamblingu. Kolik nejvíc utratil za večer?

Denisa za kormidlem s Lakym Royalem

Talentovaný barber, který se z nuly dostal na vrchol. Přes velmi složitý vstup do života a dětství strávené v dětském domově se Laky Royal alias Lukáš Vlačuha vypracoval na jednoho z nejvyhledávanějších barberů v Česku a působí i na Slovensku. Přes zasloužené uznání a úspěchy v pracovním životě mu ale osud uštědřil několik krutých ran i v dospělosti. Jednou z nich bylo propadnutí drogám i hazardu, tou nepochybně největší ale byla ztráta nenarozeného syna.

Kromě toho, že je Laky Royal barberem, je i velkým milovníkem bojových sportů. Rád je sleduje a rád se i sám postaví do ringu či klece. Prozatím má za sebou dva zápasy. První byl MMA zápas v roce 2018, který Laky prohrál. Nicméně prohlásil po něm, že navzdory ztrátě zápasu vyhrál svůj život.

„Přestal jsem hrát bedny, zhubnul jsem. Byl jsem najednou jiný, hezčí, lepší, na život mám jiný pohled. A tím jsem vyhrál,“ svěřil Laky Royal moderátorce Denise Gudelj. Tím, že rozhodčí vyhlásili za vítěze jeho soupeře, se ale odhodlaný barber nenechal odradit a o tři roky později se rozhodl poprat se o vítězství znovu. Tentokrát už ovšem v boxerském ringu při zápasu v klasickém boxu. A přestože byl soupeř o dost vyšší a statnější, Laky si pro sebe urval výhru tři nula na body.

A jak srdnatě se rval se soupeři, musel se Laky Royal několikrát poprat i se životem, ve kterém ovšem na fair play nedohlíží žádný rozhodčí. Ze skromných poměrů dětského domova se postupem času s výučním listem z kadeřnického učiliště vypracoval na barbera vyhledávaného i řadou celebrit. Pro nový sestřih k Lakymu chodí třeba Jaromír Jágr či Mach Muradov.

Už to vypadalo, že příběh se složitým začátkem bude mít dobrý konec, ovšem se vstupem do vyšší společnosti neodolal Laky pokušení zkusit drogy a nevyhnul se mu ani gambling. „Nikdy bych si neaplikoval heroin do žil, ale nějaké ty kouzelné prášky jsem zkusil. Jsem kluk z ulice a co nezkusíš, nevíš. Za večer jsem v casinu uměl udělat z dvoutisícovky sto tisíc, jenže těch sto tisíc jsem tam zase nechal,“ prozradil na sebe potetovaný barber v pořadu Denisa za kormidlem s tím, že se za své přešlapy nestydí, jelikož podle něj člověk musí být člověk takzvaně „real“, aby ho ostatní brali.

I o bolestivé kapitole rozchodu s miss Natálií Kočendovou se Laky Royal na palubě jachty Prezident, na které se talk show Denisa za kormidlem natáčí, rozpovídal. „Už jsem chtěl rodinu. Pravda je, že chci děti. Celý život jsem sám, nemám nikoho, tak už jsem myslel, že je to ta pravá. Tím, že vyhrála světovou soutěž, se ale všechno změnilo,“ nechal zcela mimořádně nahlédnout do svého soukromí Laky Royal.

V jednu chvíli to ale přece jen vypadalo, že by rodinu spolu s Natálií mohli mít. V průběhu vztahu krásná blondýnka otěhotněla, o nenarozené miminko ale bohužel přišla. „V tu chvíli to bylo určitě na prd. Nechal jsem dokonce Natálku dva dny samotnou, protože já sám jsem to nedával,“ otevřel svou duši Laky Royal. Jak jsou na tom s Natálii Kočendovou nyní? Dokázali zůstat přáteli? Co říká Laky na Natálčina přítele? Co Laky a ženy? Na tyhle a další otázky dal Laky Royal odpověď v pořadu Denisa za kormidlem, ve kterém si moderátorka a majitelka kapitánských zkoušek v jedné osobě zve své hosty na jachtu na Vltavu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.