Celebrity

12. ledna 2023 06:00

Kisa Císařová

Petr Monster Kníže o aférách kolegů z MMA: Muradov je vytížený, Vémola má rád holky

Denisa za kormidlem s Petrem „Monster“ Knížetem

Respektovaný bojovník a úspěšný trenér ostatních talentů. Petr Monster Kníže je obojím, a světu navíc dokazuje, že i po čtyřicítce lze být v zápasnické kleci obávaným soupeřem, který si pro sebe dokáže srdnatě urvat vítězství. Přesto musí stále častěji odpovídat na otázky, jak to bude s koncem jeho zápasnické kariéry.

Když o něm někdo řekne, že je legendou bojových sportů, Petr Monster Kníže se ošívá a neslyší to rád. Na podobná označení má připravenou poměrně osobitou reakci. „Tohle jde mimo mě, protože od doby, kdy jsem nastoupil dráhu MMA trenéra a závodníka současně, mi nezbývá moc času na ostatní věci. Třeba až mi bude sto let a budu hodnotit svůj život, budu se nad tím moct zamýšlet. Teď na to ale opravdu nemám čas,“ usmívá se pětačtyřicetiletý Monster, který má neustále chuť nejen trénovat ale i zápasit.

Aktuálně to ale pro něj není jednoduché a věk, pro někoho možná překvapivě, v tom podle Petra Monstera Knížete nehraje roli. „Stále se cítím na pětadvacet let, přestože vypadám trochu jinak. Takže vůbec nehovořím o konci kariéry a nechci nad tím ani uvažovat. Spíš je to v tom, že mám spoustu svěřenců. Kromě toho, že jezdím s Machem Muradovem, startuje za nás třeba i Martina Jindrová v PFL a další. To znamená, že když jsem se rozhodl být trenérem a mít v Monster gymu co nejvíc kvalitních zápasníků, je to priorita číslo jedna. Priorita číslo dvě pak mohou být moje zápasy. Všechno závisí na čase, který tomu můžu věnovat. Jestliže nemám tři měsíce volna na vlastní přípravu, těžko se můžu připravit na titulový zápas,“ odpověděl Petr Monster Kníže moderátorce Denise Gudelj, když se i ona zajímala, zda Monster zvažuje, že by se zápasení vzdal a dál pokračoval pouze jako trenér.

Petr Monster Kníže je nezadaný. Co si myslí o aférách kolegů?

Přestože věhlasný bijec za sebe nechává raději mluvit své údery, drobné černovlásce se Monstera podařilo rozmluvit i o soukromí. V talk show Denisa za kormidlem, jejímž hostem byl, na sebe Monster prozradil, že má dvě dcery, že je momentálně nezadaný a jak a kde se s ním mohou případné nápadnice seznámit.

V prostředí luxusní jachty bijec nezvykle otevřeně pohovořil i o dalších slavných zápasnících z MMA světa, se kterými ho pojí přátelské vztahy. Jedním z nich je i Machmud „Mach“ Muradov a jeho bývalá přítelkyně, zpěvačka Monika Bagárová. „Monču znám a je to podle mě super holka. Do jejich vztahu úplně nevidím a nechtěl jsem do toho zasahovat, ale zásadní problém je asi ten, že Mach je naprosto vytížený,“ odpověděl Petr Monster Kníže na Denisinu otázku, co si myslí o rozchodu svého svěřence s Bagárovou. Nezůstal ovšem jen u toho. Pořadu Denisa za kormidlem poskytl Monster ještě o něco hlubší vhled do rozchodové situace.

Podělil se také o svůj názor na prozatím poslední veřejně velmi probíranou kauzu kolem zápasníka Karlose Vémoly. „Nevím, jestli se k tomu mám vůbec vyjadřovat, ale myslím, že se mu líbí, že se o něm mluví a když se kolem něj motají holky s velkými prsy. Bez toho by asi nemohl žít. Jak to pak řeší doma, to nevím. Karlos je v tomhle smyslu trochu extravagantní a baví ho to,“ odpověděl Monster na moderátorčinu zvídavou otázku a i v tomhle případě ji v pořadu ještě o něco víc rozvedl.

Názory na svět bojových sportů i osobní postřehy Petra Monstera Knížete přinese další díl pořadu Denisa za kormidlem, který je mimořádný i prostředím, ve kterém se natáčí. Moderátorka a majitelka kapitánských zkoušek v jedné osobě si totiž své zve hosty na jachtu President na Vltavě, kde je zpovídá.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.