Celebrity

22. října 2022 09:52

Vanesa Havlíková

Vrátila tvrdý úder. Hříšná herečka zveřejnila, co si psala s Karlosem Vémolou

O MMA zápasníkovi Karlosovi Vémolovi (37) je známé, že má slabost pro ženy a zejména o ty, které se vyznačují bujarým dekoltem. Nedávno web eXtra.cz napsal, že jeho novou známostí je mladičká herečka z filmů pro dospělé. Karlosova manželka Lela (33) se jí vysmála. Jenže Rika Fana (18) nyní na Instagramu ukázala, co si s Vémolou psala.

Milenkou Karlose má být údajně herečka z filmů s hvězdičkou Rika Fane (18), vlastním jménem Hana Džurbanová. Alespoň to tvrdí web eXtra.cz. Herečku měl zápasník zahrnovat dárky a cestovat s ní i do zahraničí. Redakce Prima Ženy oslovila Lelu Vémolu (33), která veškeré spekulace bez váhání odmítla. Některým drbům se přímo vysmála.

Spadla klec, lvi dožrali?

Jenže to mladičkou herečku naštvalo a rozhodla se promluvit. Zdá se, že Karlose čeká u rodinného krbu opravdu složité vysvětlování.

„Tak teď abych se vyjádřila veřejně i já. Kdybych chtěla parazitovat a vytvářet si “slávu”, tak to udělám hned na začátku a ne až teď. Článků o mně vyšlo vždycky dost, a tohle mi slávu určitě neudělá. O svých 5 minut slávy jsem se postarala ve svém první videu, a k tomu jsem rozhodně Karlose a Lelu nepotřebovala. Slávu a peníze si úspěšně zvládnu udělat sama. Nepřeju si, aby mě s tímto nadále kdokoliv obtěžovat a šířil tak negativní energii. Mějte se hezky a buďte si věrní,“ vzkázala mladá Hana skrze svůj Instagram.

„Opravdu jsem se nechtěla vyjadřovat, nicméně už mě nebaví poslouchat, že si potřebuju honit slávu na někom, jako je tahle paní nebo její manžel. Milá zlatá paní V., tohle přesně jsi udělala před pár lety ty, pamatuješ? Jinak by jsi bez svého manžela byla nula. Takže aby jsi zakryla neštěstí doma, hážeš špínu na holky, za kterými ti manžílek utíká. Kdybych chtěla honit slávu a vymýšlet nějaký fake, tak tohle vypustím do světa už dávno. Tři, dva, jedna…Spadla klec, protože lvi přece žerou první, že?,“ dodala Rika Fane a fanouškům ukázala část konverzace, co si s Vémolou psala. Podle konverzace to vypadá, že Karlos jen čekal, až Lela nebude doma.

Připomeňte si, jak si Karlos s Lelou řekli nedávno své ano:

Lela byla ze začátku až podezřele klidná

Není to poprvé, co byl během vztahu s Lelou český zápasník nařčen z nevěry. Právě kvůli nevěře se dvojice na několik měsíců i odloučila. Z nevěry byla dokonce jednou obviněna i Lela, která se měla stýkat s Karlosovým blízkým kamarádem. Pak ale následovalo usmíření, zásnuby, následně druhý společný potomek a svatba. Lela i přes informace o mladé krásce z hříšných filmů zůstávala nad věcí.

„Bohužel je a bude slečen, žen, které se budou chtít na mém manželovi a na mně zviditelnit za každou cenu. Je až neuvěřitelné, jak hluboko dokážou klesnout pro pět minut slávy, a je velmi smutné, že to odnáší celá naše rodina. Žádné z těchto slečen nepřeji, aby si něčím takovým musela někdy v životě projít,“ uvedla Lela Vémola na sociální síti.

Nyní ale mladá pornoherečka Hanka, která se od Lely liší tím, že má stále přírodní hrudník, zveřejnila část konverzace, která vypadá až podezřele důvěryhodně. Jak tohle celé dopadne?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.