Železné nervy Lely Vémoly. Po thajské kauze ji Karlos vzal do baru, kam vodil Riku

Jak se Vémola a Ceterová připravovali na svatbu?

Před pár dny se začala šířit zpráva o utajeném setkání Karlose Vémoly (37) s barmankou Larou v Thajsku. Manželka Lela Vémola (33) na něj čekala na letišti a další údajný prohřešek nejspíš nebude chtít řešit, alespoň ne veřejně. Karlos se navíc nestyděl svou ženu vzít do baru, který proslul jako místo jeho dřívějších randíček s Rikou.

Zdá se, že Vémolova manželka Lela to s Karlosem opravdu nemá jednoduché. Potom, co spolu zvládli překonat mediálně probíranou kauzu s mladičkou pornoherečkou Rikou Fane (18), se kterou měl být Karlos své ženě opakovaně nevěrný, objevila se kauza s blond barmankou z Brna Larou.

Na internetu se rozšířilo video, na němž se Lara v Thajsku objevila na ulici v blízkosti Karlose. Podle informací deníku Blesk byla vnadná barmanka naposledy v práci 11. února. Termín by odpovídal době, kdy do zahraničí vycestoval i Vémola. Podle zdroje webu extra.cz Karlos údajně několikrát parkoval před domem zmíněné dívky v České republice. „Vidím, že Česko zase žije kauzou, kdy kolem mě prošla nějaká paní na chodníku. Tak ze mě zase všichni dělají sexuálního predátora, že si sem asi jezdím užívat, a ne trénovat,“ obhajoval se Vémola na sociálních sítích. Tajemná Lara jakoukoliv spojitost s Karlosem také popírá.

MMA zápasník přiletěl do Česka a manželku nevzal nikam jinam než do baru, nechvalně proslulého tím, že zde měl dříve opakovaně trávit čas s Rikou Fane. Na podzim roku 2022 byl tento románek velmi rozebíranou kauzou, a protože ho Karlos popíral, rozhodla se Rika zveřejnit na svém Instagramu společnou konverzaci a přehrála fanouškům i záznamy.

Mohlo by vás zajímat: Richard Genzer napadl Karlose Vémolu. Škrtil ho a křičel, že ho zabije

„Říkal jsem ti naproti Moonu, jak mám byt. Pak půjdu do Tretter’s, ale mouka tam bude až po desáté, takže stihneme to dvouminutové rande,“ prohlásil v nahrávce Vémola. Moukou údajně myslel nejlepšího přítele Mouku, který se v baru objevil i nyní. „Moukys, dycky Most,“ halekal na kamaráda Karlos Vémola v útržcích z večera sdílených na Instagramu. Lela v příspěvku na svém profilu pochválila krásný večer s manželem po dlouhé době a vypnula možnost komentářů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.