Železné nervy Lely Vémoly. Po thajské kauze ji Karlos vzal do baru, kam vodil Riku

Jak se Vémola a Ceterová připravovali na svatbu?

Před pár dny se začala šířit zpráva o utajeném setkání Karlose Vémoly (37) s barmankou Larou v Thajsku. Manželka Lela Vémola (33) na něj čekala na letišti a další údajný prohřešek nejspíš nebude chtít řešit, alespoň ne veřejně. Karlos se navíc nestyděl svou ženu vzít do baru, který proslul jako místo jeho dřívějších randíček s Rikou.

Zdá se, že Vémolova manželka Lela to s Karlosem opravdu nemá jednoduché. Potom, co spolu zvládli překonat mediálně probíranou kauzu s mladičkou pornoherečkou Rikou Fane (18), se kterou měl být Karlos své ženě opakovaně nevěrný, objevila se kauza s blond barmankou z Brna Larou.

Na internetu se rozšířilo video, na němž se Lara v Thajsku objevila na ulici v blízkosti Karlose. Podle informací deníku Blesk byla vnadná barmanka naposledy v práci 11. února. Termín by odpovídal době, kdy do zahraničí vycestoval i Vémola. Podle zdroje webu extra.cz Karlos údajně několikrát parkoval před domem zmíněné dívky v České republice. „Vidím, že Česko zase žije kauzou, kdy kolem mě prošla nějaká paní na chodníku. Tak ze mě zase všichni dělají sexuálního predátora, že si sem asi jezdím užívat, a ne trénovat,“ obhajoval se Vémola na sociálních sítích. Tajemná Lara jakoukoliv spojitost s Karlosem také popírá.

MMA zápasník přiletěl do Česka a manželku nevzal nikam jinam než do baru, nechvalně proslulého tím, že zde měl dříve opakovaně trávit čas s Rikou Fane. Na podzim roku 2022 byl tento románek velmi rozebíranou kauzou, a protože ho Karlos popíral, rozhodla se Rika zveřejnit na svém Instagramu společnou konverzaci a přehrála fanouškům i záznamy.

Mohlo by vás zajímat: Richard Genzer napadl Karlose Vémolu. Škrtil ho a křičel, že ho zabije

„Říkal jsem ti naproti Moonu, jak mám byt. Pak půjdu do Tretter’s, ale mouka tam bude až po desáté, takže stihneme to dvouminutové rande,“ prohlásil v nahrávce Vémola. Moukou údajně myslel nejlepšího přítele Mouku, který se v baru objevil i nyní. „Moukys, dycky Most,“ halekal na kamaráda Karlos Vémola v útržcích z večera sdílených na Instagramu. Lela v příspěvku na svém profilu pochválila krásný večer s manželem po dlouhé době a vypnula možnost komentářů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.