Celebrity

20. února 2023 10:16

Eliška Reiglová

Karlos Vémola odjel do Thajska a kamera ho zachytila s tajemnou ženou. Kdo to je?

Zápasník Karlos Vémola (37) se vydal do Thajska, kde se připravuje na dubnové zápasy s Al Matavaem a také na odvetu s Patrikem Kinclem. Svět je ale malý a shodou okolností se do stejných končin dostal i slovenský streamer, kterému se bijec náhodou přimotal do videa. Nebyl ale sám. Na videu se objevila také obdařená blondýna.

Karlos Vémola odjel do Thajska, aby se mohl bez zbytečného rozptylování domácími podmínkami věnovat přípravě na náročné období. Čekají ho důležité zápasy, na které musí být stoprocentně ve formě. S fanoušky na sociálních sítích sdílí záběry z tréninků a také se pyšní netradičními volnočasovými aktivitami. Něco z jeho výletu ale uniklo na veřejnost bez jeho vědomí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Můj život je jedna velká bolest, svěřil se Vémola

Slovenský streamer Dev1 se vydal do Thajska ve stejné době jako Vémola. Když zrovna natáčel, jak se občerstvuje pitím u jednoho ze stánků, po chodníku za ním prošel zápasník, který následoval kroky velmi atraktivní a spoře oděné blonďaté ženy. Na videu, na které upozornil portál eXtra.cz, nedochází k ničemu špatnému. Žena je velmi podobná jeho manželce Lele. Je otázkou, zda patří ke Karlosově týmu, nebo se jedná například o turistku, která se českému zápasníkovi do cesty přimotala omylem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kolik miliard si vydělá David Pastrňák?

Údajná nevěra

Karlos Vémola a jeho manželka Lela se už jednou rozešli, na vině byla zápasníkova nevěra. Později se ale znovu dali dohromady a když vše vypadalo zalité sluncem, ozvala se hvězda filmů pro dospělé Rika Fane s tvrzením, že s Vémolou měla románek. Na svém Instagramu zveřejnila dokonce úryvky konverzace, kterou měla mít s hvězdou tuzemské MMA.

„Já jsem nic špatného neudělala, pravda vyšla ven. Ale je mi líto celé situace. Neudělala jsem to za účelem, že bych někomu chtěla ublížit. Taky mě ta situace bolela. Věděla jsem, že má Lelu, ale vžijte se do mé situace. K mladé osmnáctileté holce, která nezažila vztahy, přijde muž, který je něco víc. Je lehké se nechat ovlivnit. A i já jsem se nechala ovlivnit. Spíš měl přemýšlet Karlos než já,“ řekla portálu Super.cz.

Takto se Vémolovi připravovali na svatbu:

Manželství Karlose Vémoly a Lely Ceterové se z této události rychle vzpamatovalo a k žádnému rozchodu tentokrát nedošlo. Na sociálních sítích pak manželé začali brzy znovu působit jako ideální páreček. Přesto může thajské soustředění i zajímavé video v Lele zasít další otázky.

Sdílejte článek
Štítky Thajsko MMA Karlos Vémola Lela Ceterová Patrik Kincl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.