Celebrity

9. prosince 2022 12:55

Eliška Reiglová

Rika Fane vrací úder Vémolovi: Věděla jsem, že má Lelu, ale přemýšlet měl on

Zápasník MMA Karlos Vémola (37) měl vždy slabost pro pohledné ženy. V současné době je ženatý s manželkou Lelou (33), ale i přesto se před několika týdny objevily zprávy, že udržoval poměr s jinou ženou. To ovšem bijec popíral a na Hanu Džurbanovou (18), která je v branži známá jako Rika Fane, chtěl dokonce podat trestní oznámení. Dle jejích slov ale na nic takového zatím nedošlo.

Lela Vémola, dříve Ceterová, neprožívá lehké životní období. Její manžel Karlos Vémola byl v nedávné době obviněn z nevěry. Mladá hvězda filmů pro dospělé Rika Fane se zprvu nechtěla ke spekulacím, že s ním má poměr, vůbec vyjadřovat. Následně ale zveřejnila video zachycující údajné zprávy mezi ní a zápasníkem.

Karlos tvrdí, že žádnou Hanu Džurbanovou rozhodně nezná a všechno jsou to jen výmysly. Stejnou notu razí také jeho manželka Lela. Slavný zápasník se dokonce dušoval, že na ženu, která si podle něj chce na jeho jméně jen zvednout slávu, podá trestní oznámení. Nic takového se ale zatím dle slov Džurbanové nestalo.

Připravení právníci

Rika Fane se připravila na možnost, že Karlos Vémola na ni trestní oznámení skutečně podá. Dosud k tomu ale nedošlo. „Zatím nic nepřišlo. Pokud by přišlo, moji právníci jsou na to také připraveni. Není za mě důvod podávat žádné trestní oznámení. Nemyslím si, že má šanci. Pravda vítězí a pravda je největší soupeř,“ řekla portálu Super.cz.

Zpětně mladou hvězdičku filmů pro dospělé nicméně mrzí, do jaké míry se všechno vyhrotilo. A to i s ohledem na zápasníkovu manželku. „Já jsem nic špatného neudělala, pravda vyšla ven. Ale je mi líto celé situace. Neudělala jsem to za účelem, že bych někomu chtěla ublížit. Taky mě ta situace bolela,“ přiznala.

Přemýšlet měl Karlos

Lela Ceterová se poměrně rychle po zveřejnění informací o údajné nevěře svého manžela začala na Instagramu opět věnovat svým běžným aktivitám. K herečce filmů s hvězdičkou se vyjádřila jen minimálně a dala tak jasně najevo, že tuto kauzu chce hodit za hlavu, byť na její adresu padla nepěkná slova. Rika si na druhou stranu nemyslí, že by za všechno mohla jen ona sama.

„Věděla jsem, že má Lelu, ale vžijte se do mé situace. K mladé osmnáctileté holce, která nezažila vztahy, přijde muž, který je něco víc. Je lehké se nechat ovlivnit. A i já jsem se nechala ovlivnit. Spíš měl přemýšlet Karlos než já,“ řekla rázně.

Karlos Vémola promiluvi o vězení:

Velké plány

Rika Fane se snaží nad událostmi minulých dní už příliš nepřemýšlet. Od té doby, co kauza vypukla, si v osobním životě několik věcí uspořádala a hodlá se nadále věnovat nejen kariéře, ale také novému partnerovi.

„Teď mám už jiné plány, nový život, mám nového partnera. Taky chci zpívat, chci pokračovat se zpěvem. Natáčet filmy pro dospělé budu dál, ale chci se zaměřit na hudbu,“ dodala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.