Lela na líbánkách s Vémolou ukázala tělo v plavkách. Lidi pobouřila fotka se lvem

Lela Vémola si vyrazila užít svatební cestu s manželem Karlosem. Ten celý výlet na exotický Mauricius naplánoval a vymyslel také bohatý program. Lela se na sociálních sítích pochlubila jejich společnými fotkami.

Slovenská Playmate Lela Vémola (33) si čas s manželem užívá plnými doušky a sociální sítě zaplavují fotky z jejich exotické dovolené. Karlos Vémola (37) vzal svou ženu na romantickou dovolenou uprostřed Indického oceánu. Manželé si na Mauriciu dopřávají luxus a čas bez dětí. Svatební cestu si naplánovali až na nový rok, jelikož se předtím Karlos Vémola připravoval na zápas.

Své choti přichystal překvapení a ta se o jejich společném výletu dozvěděla na Štědrý den. „Byl to můj dárek k Vánocům, který jsem si otevřela ve velké krabici. Byla jsem překvapená z destinace, kterou Karlos vybral, ale také z toho bohatého programu a výletů, které teď prožíváme,“ svěřila se vnadná blondýnka Super.cz.

Na hubnutí do plavek nebyl čas

Dvojnásobná maminka se netajila tím, že si během vánočních svátků dopřávala a v jídle se nijak neomezovala. „Žádnou dietu jsem nedržela a ani na to nebyl čas, když jsem nevěděla, že někam poletíme. Hlavně byly vánoční svátky, takže kdo by držel dietu? Já jsem si to jídlo naopak užívala se vším všudy,“ přiznala Lela.

S trochou sebekritiky přiznává, že by na tom se svou figurou mohla být lépe, jelikož se ručička na váze po vánočních svátcích trošku pohnula. Zároveň však dodala, že to není nic, z čeho by si dělala těžkou hlavu. „Věřím, že by to mohlo být lepší, ale důležitější je, že jsem spokojená a šťastná. Užívám si to tady, vůbec neřeším postavu a třeba nějaká kila navíc. Důležité je, že je člověk zdravý, šťastný. A záleží, s kým tu dovolenou tráví.“ Při pohledu na její postavu v bikinách, kterou prezentuje na Instagramu, však žádný rozdíl vidět není a Lela své bujné křivky hrdě vystavuje na odiv.

Paní Vémola si čas s manželem, kterého má po dlouhé době jen sama pro sebe, náležitě užívá, i když přiznává, že jim děti chybí. „Neustále si voláme přes videohovory. Takže alespoň takhle jsme s dětmi ve spojení,“ dodala.

Lela Vémola se vyjádřila k fámám o dalším těhotenství:

Fotka se lvem fanoušky pobouřila

Není žádné tajemství, že Karlos Vémola doma chová divoké šelmy a exotická zvířata. Nikoho tak zřejmě nepřekvapí, že spolu dvojice vyrazila do safari parku, kde se nechala vyfotografovat vedle lva. Za to si však od fanoušků přečetli řadu kritických komentářů. Většina sledujících je za to odsoudila. „Víš, že mu museli dát sedativa, aby se s vámi vyfotil?“ píše například jeden. „Cpát do tak krásného zvířete úplně zbytečně sedativa, aby bylo klidné, jen proto, aby měli rádoby celebrity fotku,“ nešetřil dvojici další. Manželé si však z negativních komentářů hlavu nedělají a zdá se, že po nedávné aféře, kdy se řešila Karlosova nevěra, je mezi nimi zase vše urovnáno.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.