Tajemná Lara se vyjádřila ke kauze s Vémolou. Promluvila o videu z Thajska

Zdá se, že bijec Karlos Vémola (37) má na triku další problém. Známý Slovák ho natočil v Thajsku v doprovodu vnadné blondýnky. I když MMA zápasník tvrdí, že jde o náhodnou kolemjdoucí, nikdo mu to příliš nevěří. Teď navíc vypluly na povrch další informace a promluvila i sama dotyčná – jedná se o barmanku z Brna.

Ukázalo se, že blondýnka, která na videonahrávce prochází před Karlosem Vémolou (37), je také z České republiky. Lara totiž pracuje v nočním podniku Pitkin, kam známý sportovec často chodí. Přesto bojovník jakoukoliv spojitost odmítá.

Čtěte také: Karlos Vémola odjel do Thajska a kamera ho zachytila s tajemnou ženou. Kdo to je?

„Vidím, že Česko zase žije kauzou, kdy kolem mě prošla nějaká paní na chodníku. Tak ze mě zase všichni dělají sexuálního predátora, že sem jezdím asi si užívat, a ne trénovat,“ obhajoval se Vémola na sociálních sítích. Na celé video se můžete podívat ZDE.

Lara poprvé promluvila

Podle informací deníku Blesk byla vnadná barmanka naposledy v práci 11. února. Termín by odpovídal době, kdy do zahraničí vycestoval i Karlos. Manželku Lelu a jejich dvě děti tentokrát nechal doma. A jak na kauzu zareagovala tajemná Lara? Podle ní jde o nedorozumění. „Ano, jde o nedorozumění a mám i důkazy, ale jsem stále v šoku a snažím se to trochu rozdýchat,“ prohlásila barmanka.

Mohlo by vás zajímat: Velká falešná svatba? Krampol porušil pravidla, Vémolova veselka byla hlavně show

Dodala zároveň, že si chce celou situaci před větším vyjádřením nechat projít hlavou. „Myslím, že momentálně ať se vyjádřím jakkoliv, lidi stále budou věřit té pro ně zajímavější verzi a spojovat mě s Karlosem. Zatím si chci zvážit pro a proti, co se týká mého soukromí. Nehledejte opět, prosím, žádnou spojitost s Karlosem,“ napsala Lara Blesku.

Další prohřešek po kauze s Rikou Fane

Zdá se, že jeho manželka Lela (33) to s Karlosem zkrátka nemá jednoduché. Potom, co spolu zvládli překonat mediálně probíranou kauzu s mladičkou pornoherečkou Rikou Fane (18), se kterou ji měl být Karlos opakovaně nevěrný, má její manžel další problém. Jak se k tomu dvojice postaví tentokrát?

Sdílejte článek
Štítky Thajsko MMA celebrity zápasník Karlos Vémola Česko Lela Ceterová Blesk milenka nevěra Lara Thajsko

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.