Celebrity

16. prosince 2023 10:58

redakce Prima Ženy

Leoš Mareš má vánoční radu pro muže. Neexistuje podle něj žena, která by nechtěla dárek

Moderátor Leoš Mareš (47) už mnohokrát předvedl, že své ženě Monice Marešové umí udělat radost luxusním dárkem. S blížícími se Vánoci stejně jako většina mužů řešil, čím ji obdarovat tentokrát. A k té příležitosti na sociální síti sdílel radu pro všechny, kteří řeší stejný problém.

„Co by sis přála?“

„Nic. Všechno mám.“

To je častá odpověď, nejen v případě žen. Přesto Leoš Mareš vyzývá: „Pánové, pokud vám žena řekne, že k Vánocům nic nechce, je to past...! Opakuji, je to past...!“ napsal ve svém příspěvku na Instagramu a dodal: „Né, že byste to nevěděli, ale pozor.“

Nevinný příspěvek mnohé nadzvedl ze židle

Přestože šlo spíše o nevinný vtípek, některé ženy se v komentářích okamžitě ohradily, že doopravdy existují výjimky, které žádné dárky nechtějí. „Třeba já opravdu nic nechci a už to tak praktikujeme 3. rok. Takže jsou i výjimky,“ napsala například jedna z žen. „Pod stromečkem mi stačí vidět šťastné děti, to je můj dárek,“ vysvětlila jiná a další komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat: „Mám to úplně stejně. Já nechápu ten pohled na nás nebo škatulkování.“

Přečtěte si také: Leoš Mareš vzal rodinu na luxusní dovolenou. Noc ve vile vychází na čtvrt milionu

Protože se ale samozřejmě našla i spousta fanynek, které potvrzují Leošovo pravidlo, a kdyby zůstaly u stromečku opravdu bez jediného dárku, cítily by se divně, možná vás potěší rada jedné z nich: „Nejlepší taktika na ženu je říct, že už pro ni něco máte a ona jak začne hádat, tak vám nevědomky dá spoustu tipů, co by se ji mohlo líbit,“ doporučila.

Pokud tedy ještě tápete, můžete to s trochou hereckého umu vyzkoušet, a to nejen na ženy, ale i na muže. Krásné Vánoce!

Co letos Leoš Mareš prozradil u Jana Krause?

Sdílejte článek
Štítky Instagram Vánoce dárek Leoš Mareš rada Vánoce 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.