Celebrity

16. září 2024 11:21

Tomáš Durčák

Leoš Mareš našel nejšťastnější nevěstu povodní. Vdávat se chtěla za každou cenu

Většina České republiky měla o víkendu úplně jiné starosti než cokoli slavit. Jenže se našli i tací, kteří měli zrovna na tento termín připravenou svatbu a nechtěli už vstup do společného života ani o chvíli odložit. Moderátor Leoš Mareš (48) tak dokonce našel veselku, na níž se svatebčané dobrovolně brodili vodou. Zamilovaným novomanželům však ani to jejich velký den nezkazilo.

Uplynulý víkend na našem území zcela nepochybně vytvořil celou řadu silných příběhů. Některé jsou tragické, jiné smutné, další úsměvné a některé radostné. A právě jeden takový silný, ale radostný příběh z víkendu plného povodní v Česku našel moderátor Leoš Mareš. Jde o svatbu, která tak trochu připomínala sňatek mořské panny a muže suchozemce. Z poloviny se totiž odehrávala pod vodou.

Čtěte také: Zásadní předpověď počasí: Deště utichnou. Po velké vodě teploty vystoupají nad 20 stupňů

„Další víkendový příběh. Děkuju. Nevěsta se jmenuje Agáta,“ napsal Leoš k videu ze svatby, které sdílel na svém enormně sledovaném Instagramu. Je na něm nevěsta a ženich, jak se zřejmě v místě svatební hostiny brodí zatopenou zemí, přičemž novopečení manželé se místo držení za ruce musí otáčet, aby udrželi nad vodou nevěstinu vlečku. „Nejstatečnější nevěsta“ stojí pak v textu přímo ve videu.

Dojemná scéna upoutala na sociálních sítích velkou pozornost. Z komentářů, které k videu umístili i někteří svatebčané, pak vyšlo najevo, že jde o novomanžele Schneiderovy, Agátu a Vojtěcha, kteří měli o víkendu svatbu na relativně známém svatebním místě ve Ville 603 v moravskoslezském Příboru. O to víc zřejmě stáli o to, aby zamluvený termín nepromrhali. Rozhodli se proto veselku uskutečnit i přes to, že svatebčané místy potřebovali k volnému pohybu spíš holínky než střevíčky a společenskou obuv.

Čtěte také: Hazardér se šel projít k rozvodněné Odře a uvízl v proudu. Vysíleného ho vytahovali hasiči

„Ta se chtěla vdávat za každou cenu,“ okomentovala video pobaveně Miroslava. „To budou tuny napršeného štěstí,“ věří další přející komentář. „Také bych si svého manžela vzala třeba i na úřadě i v dešti a povodních. Jsou stateční,“ napsala další komentující. „Boží, má to skoro jak v Benátkách,“ pobavily neuvěřitelné svatební záběry další Marešovu sledující.

Ministr Rakušan popsal, kde hledat pomoc po povodních a na co si dát pozor:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.