Libor Bouček oznámil radostnou novinu. S manželkou se těší na druhého potomka

Na červeném koberci během zahájení festivalu v hotelu Thermal nemohl chybět jeden z nejpopulárnějších českých moderátorů Libor Bouček (42). Doprovod mu dělala krásná manželka Gabriela, která jen zářila. A ukázalo se, že podíl na tom neměly jen její stříbrné šaty. Čeká totiž druhé miminko.

Moderátor Libor Bouček se ještě za probíhajícího Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech pochlubil radostnou novinkou. Spolu s manželkou, která ho v prvních dvou dnech doprovázela, čeká miminko. Jejich rodina se tak za několik měsíců rozroste o dalšího člena, jak manželé prozradili na Instagramu.

„Tohle je tolik osobní. Cenné. Silné. A naše. Ta otázka je nabíledni. A smekám klobouk před všemi, co ji nepoložili. A těch byla valná většina. A rozumím těm, kteří se s upřímným zájmem zeptali a my odpověděli. Vágně, tedy já. Když už to máme říct, chceme to říct spolu. S radostí, pokorou, štěstím a racionálními obavami z křehkosti toho celého směle říkáme ANO,“ napsal moderátor k fotografii, na níž je jeho manželka zachycena s kulatým bříškem.

Zdá se tedy, že manželů se na těhotenství zřejmě v Karlových Varech někdo ptal, s jasnou odpovědí nicméně oba čekali na lepší příležitost. Nakonec se rozhodli zprávu o požehnaném stavu sdílet na sociálních sítích se všemi fanoušky.

Krásný pár

Na červeném koberci to moderátorovi a jeho manželce náramně slušelo. Zdá se, že Gabriele Boučkové těhotenství zkrátka svědčí. Na festivalu se kvůli rodičovským povinnostem nezdržela tak dlouho jako její muž.

„Já jsem tady do neděle, pak jedu pro malého na Moravu a Libor je tady celou dobu,“ řekla krásná Gabriela pro Primu v pátek. Tehdy ještě nikdo nevěděl, že je v očekávání. Byť rostoucí, tak stále malé bříško se jí podařilo pod výraznými šaty dobře schovat.

Podívejte se na rozhovor s manželi Boučkovými:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.